Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Obrovská tragédia: Seniorka zastrelila priateľa zo žartu! Chcel, aby stlačila spúšť

Kathleen Geigerová nechtiac zastrelila priateľa.
Kathleen Geigerová nechtiac zastrelila priateľa. (Zdroj: Cincinnati Police)

WASHINGTON - Seniorku zatkli v USA za neúmyselné zabitie po tom, čo zastrelila muža. Zrejme išlo o nehodu. Myslela si, že zbraň je prázdna.

Zrejme to bol všetko hlúpy vtip, ktorý v konečnom dôsledku stál Arthura Osborna (†58) život. Polícia vo Westwoode (USA) momentálne vyšetruje zvláštny prípad. V centre pozornosti je Kathleen Geigerová (77), priateľka Osborna. Bola zatknutá za zabitie z nedbanlivosti. V nedeľu vraj zastrelila Osborna. Kathleen Gegerová tvrdí: Všetko to bola len nehoda.

archívne video

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Gegerová pri výsluchu vysvetlila, že sa rozprávala s Osbornom, keď ju zo žartu požiadal, aby ho zastrelila. Staršia žena sa chcela pridať k vtipu a verila, že zbraň nie je nabitá a stlačila spúšť.

Presné okolnosti sa zisťujú

Strela zasiahla Osborna do oblasti panvy. Geigerová sa ho ešte pokúsila zachrániť. Okamžite zavolala lekára na pohotovosti a poskytla prvú pomoc, ako najlepšie vedela. Bez úspechu. Osberne na mieste vykrvácal. 

Presné okolnosti sa teraz zisťujú. Stále nie je jasné, či v konečnom dôsledku pôjde o vraždu, úmyselné zabitie alebo zabitie z nedbanlivosti. Právnik Mark Krumbein pre americkú televíziu Fox19 povedal, že skutočnosť, že Geigerová zavolala lekára na pohotovosti a chcel pomôcť, môže mať zmierňujúci vplyv na trest. Spolupracovala aj s políciou.

Viac o téme: StreľbaŽartKathleen Geigerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu