Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Krvavý zločin v Nemecku: Slovák bodol Nemca nožom, ten zraneniu podľahol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP/Matthias Schrader)

WÜRZBURG - V utorok večer napadol Slovák (54) Nemca (42) v ubytovni. Podľa polície bol Nemec kuchynským nožom tak vážne zranený, že na mieste zomrel. Pohotovým dôstojníkom sa podarilo útočníka premôcť a zatknúť. Muž je vo väzbe.

Bolo tesne po polnoci. Slovák a Nemec boli v spoločenskej miestnosti v ubytovni Babelfish na Haugerringu. Obaja tam vraj boli hosťami. Z doposiaľ nejasného motívu Slovák napadol poškodeného kuchynským nožom a spôsobil mu vážne zranenia.

archívne video

Nočná naháňačka v Bratislave: Nadrogovaný vodič unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Ďalší hosť v hosteli zalarmoval políciu. Len o niekoľko minút neskôr boli na mieste príslušníci würzburskej polície a záchrannej služby a začali s núdzovými lekárskymi opatreniami. Márne – poškodený na mieste svojim ťažkým zraneniam podľahol.

54-ročného útočníka zatkli bez odporu v bezprostrednej blízkosti ubytovne vo Würzburgu (Bavorsko). Na príkaz štátneho zástupcu ho v utorok ráno predviedli pred vyšetrujúceho sudcu. Na muža vydal zatykač pre dôvodné podozrenie z vraždy.

Kriminálna polícia v tú noc prevzala vyšetrovanie vraždy, zaistila vražedný nôž a zaistila rozsiahle dôkazy. Telo má byť podrobené pitve.

Viac o téme: NemeckoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu