Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Odstrašujúce VIDEO zachytilo hororovú nehodu! Brutálna zrážka na križovatke, všade lietali trosky

(Zdroj: Repro foto X/@KeeleyFox29)

PHILADELPHIA - V americkom meste Philadelphia cez víkend došlo k hororovej dopravnej nehode. Na križovatke sa zrazili dve vozidlá, ktoré zdemolovali ďalšie autá zaparkované neďaleko križovatky. Pri zrážke lietali dookola trosky. Jeden z vodičov je v nemocnici v kritickom stave. Policajti pátrajú po štyroch tínedžeroch, ktorí boli v jednom z vozidiel.

V nedeľu došlo v americkej Philadelphii k hrozivej nehode. Celé sa to odohralo v mestskej štvrti Port Richmond okolo 7.20 h miestneho času, čo zachytili aj mestské kamery. Informuje o tom portál NBC10 Philadelphia. 

Kamery zachytili moment, ako Dodge Ram nerešpektoval červenú na semafore a extrémnou rýchlosťou vrazil do pick-upu Chevrolet, po čom obe vozidlá narazili do päť až sedem zaparkovaných áut v tejto križovatke, kým sa zastavili. Pri zrážke lietali dookola nich trosky. 40-ročný vodič zo Chevroletu je v nemocnici v kritickom stave.

Policajti pátrajú po štyroch tínedžeroch, ktorí boli v jednom z vozidiel. Podľa správy WCAU-TV News policajti uviedli, že štyria „mladiství“, ktorí boli v Dodge, z miesta činu ušli v tmavom oblečení, lyžiarskych maskách a bundách, pričom pravdepodobne naskočili do bieleho SUV, ktoré sledovalo zdemolované vozidlo. Polícia uviedla, že incident je stále v štádiu vyšetrovania.

Spomalené zábery:

Viac o téme: NehodaPhiladelphiaBrutálna zrážka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu