Piatok11. október 2024, meniny má Valentína, zajtra Maximilián, Maxim, Max

Beštiálni rodičia: Svoje bábätko nechali obžierať potkanmi! Prišlo o niekoľko prstov

David a Angel S. boli zatknutí po tom, čo ich šesťmesačného chlapčeka obžrali potkany. Zobraziť galériu (2)
David a Angel S. boli zatknutí po tom, čo ich šesťmesačného chlapčeka obžrali potkany. (Zdroj: Vanderburgh County Jail)

EVANSVILLE - Šokujúci prípad zanedbania starostlivosti o dieťa v USA. Hororoví rodičia nechali svoje bábätko, aby ho obžierali potkany.

Rodičia nechali šesťmesačné bábätko bez dozoru v úplne špinavom dome tak dlho, že ho potkany takmer zožrali zaživa. Bábätko vďaka krvnej transfúzii sotva prežilo, no zostalo znetvorené do konca života: Keď prišla záchranná služba, niekoľko prstov už bolo ohlodaných až na kosť.

archívne video

Policajti bojovali o život ženy priamo na ulici (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

Potkany boli dokonca v detskej postieľke

V procese v americkom štáte Indiana teraz odsúdili otca Davida S. (32) na maximálny trest 16 rokov väzenia. Matka Angel S. (29) sa už priznala a koncom mesiaca ju čaká súd.

Rodina žila spolu s piatimi malými deťmi v hororovom dome v Evansville na severovýchode USA. Na prednom dvore sa už hromadili odpadky a staré zvyšky jedla prilákali potkany. V určitom okamihu boli všade - dokonca aj v postieľke.

Dom hrôzy
Zobraziť galériu (2)
Dom hrôzy  (Zdroj: Google Maps)

Zvieratá na malého chlapca zaútočili, obhrýzali mu tvár, ruky a nohy. „Najvážnejšie zranenia mala pravá ruka dieťaťa. Mäso chýbalo na všetkých štyroch prstoch a palec a kosti končekov prstov boli odhalené,“ uviedol prokurátor.

Stopy po uhryznutí aj na nohách ostatných detí

Otec David S. nakoniec zavolal 911, keď našiel dieťa v kaluži krvi. Vrtuľníkom bolo prevezený do nemocnice, kde sa ho podarilo včas zachrániť. Lekári napokon na malom telíčku napočítali viac ako 50 potkaních uhryznutí a museli mu amputovať niekoľko prstov.

Krik a plač dieťaťa zrejme nikto nepočul. Obvinená bola aj 25-ročná príbuzná, ktorá v dome bývala niekoľko mesiacov a nezasahovala. Bola odsúdená na podmienečný trest.

Prípad odhaľuje aj neuveriteľné zlyhanie úradov v USA: štyri dni predtým podľa dokumentov rodinu navštívila sociálna pracovníčka, ktorá si všimla pohryznutia na nohách troch detí, no ďalšiu pomoc nehľadala. Všetky deti teraz žijú v náhradných rodinách.

Viac o téme: DieťaRodičiaPotkany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu