Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Šokujúca predpoveď: Exprezident Trump určite prehrá voľby! Zdôvodnenie všetkých prekvapilo

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA/AP/Matt Rourke)

WASHINGTON - Je to šokujúca predpoveď, ktorá teraz zaznela v relácii americkej televízie. Uvádza, že bývalý prezident Donald Trump „určite prehrá“ prezidentské voľby. Zdôvodnenie je však prekvapujúce.

Donald Trump chce byť v novembri 2024 druhýkrát zvolený za amerického prezidenta. Jeho súperom je americká viceprezidentka Kamala Harrisová po tom, čo z pretekov odstúpil úradujúci americký prezident Joe Biden. Zdá sa však, že pre Trumpa momentálne nejde všetko hladko. Bizarné vystupovanie, divoké útoky a nesúvislé vyhlásenia niekedy nechávajú niektorých Trumpových pozorovateľov bez slov. Možný výsledok volieb komentujú aj známe osobnosti.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Donald Trump voľby „určite prehrá“

Televízna hviezda Bill Maher teraz vo svojej relácii HBO „Real Time with Bill Maher“ počas panelovej diskusie, na ktorej sa zúčastnili spisovateľ Fran Lebowitz, izraelský historik Yuval Noah Harari a politický konzultant Ian Bremmer, vyhlásil, že nemá obavy z Trumpovho víťazstva v prezidentských voľbách. Je si istý, že Donald Trump „určite prehrá“.

Prečo by mal Donald Trump prehrať voľby v USA

Vysvetlil tiež, prečo Maher dúfa v porážku Donalda Trumpa – na prekvapenie jeho kolegov:

  • „Zdá sa, že časové obdobie, počas ktorého opakujeme chyby, sa stále skracuje. Myslím tým, že Trump bol prezidentom len pred štyrmi rokmi a my akoby sme mali úplnú amnéziu v súvislosti s tým, aké to bolo,“ povedal Maher.
  • Keď Maherovi Bremmer pripomenul, že ešte nie je jasné, či voliči túto „chybu“ zopakujú, Maher odpovedal: „On (Trump) určite prehrá. Jednoducho to cítiš.“
  • Zároveň dodal, že hoci to teraz predpovedal, podľa jeho názoru zostanú prieskumy až do dňa volieb tesné.
Viac o téme: Donald TrumpPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu