Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Tragická nehoda Slovákov na diaľnici v Rakúsku: VIDEO Osudná chyba vodiča, spolujazdec zomrel v nemocnici

Kamión zišiel z cesty a prevrátil sa.
Kamión zišiel z cesty a prevrátil sa. (Zdroj: Freiwillige Feuerwehr)

VIEDEŇ - Pred pár dňami došlo k hororovej havárii na rakúskej diaľnici A8. Kamión sa prevrátil a obaja slovenskí pasažieri sa ťažko zranili. Spolujazdec v sobotu zomrel v nemocnici.

Minulú stredu viedol 37-ročný vodič kamión po diaľnici Innkreis (A8) smerom na Suben. K vážnej nehode došlo v Antiesenhofene okolo 6:30, informoval denník Heute.

archívne video

Policajná naháňačka cez tri štáty: Muž bránil spolujazdcovi odísť z vozidla, následne narazil do stĺpa (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Prečo Slovák náhle zišiel z cesty, zatiaľ nevedno. Nákladné auto jazdilo po trávnatej hrane asi 50 metrov, kým 37-ročný vodič prešiel ďalej vpravo. Vozidlo sa nakoniec prevrátilo na ľavú stranu.

V kamióne bol aj 45-ročný spolujazdec, tiež Slovák. Pri nehode zostal zakliesnený medzi volantom a čelným sklom a ťažko sa zranil.

37-ročného vodiča vyslobodili hasiči s ťažkými zraneniami. Záchranný tím ho previezol do nemocnice Ried. Spolujazdca musel do nemocnice v Passau previezť záchranný vrtuľník.

Potom v utorok tragická správa: 45-ročný muž hororovú haváriu neprežil. Na následky zranení zomrel v nemocnici v sobotu okolo 17:30.

Viac o téme: NehodaSlováciRakúsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu