Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Strašidelné VIDEO a vyhrážky: Ruská stanica ukázala výbuch atómovej bomby v Londýne

Simulácia ukazuje jadrový výbuch v Londýne. Zobraziť galériu (2)
Simulácia ukazuje jadrový výbuch v Londýne. (Zdroj: X)

MOSKVA - Rinčanie šabľami pokračuje: Zatiaľ čo Veľká Británia by mohla dať Ukrajine povolenie použiť rakety dlhého doletu na ruské územie, Rusko hrozí výbuchom jadrovej bomby nad Londýnom. Propagandistické video ukazuje, čo by sa potom stalo.

Propagandistický kanál zverejnil šokujúce zábery, ktoré možno chápať ako priamu hrozbu pre Veľkú Britániu. Simulácia ukazuje útok jadrovou bombou na Londýn, ktorý by mohol zabiť 850 000 ľudí a zraniť viac ako milión ľudí.

archívne video

Zelenskyj nalieha na USA, aby povolili útoky hlbšie do územia Ruska (Zdroj: Facebook/Volodymyr Zelenskyj)

USA, Veľká Británia a Francúzsko dodali Ukrajine riadené strely s dosahom až 300 kilometrov. V súčasnosti prebieha diskusia o tom, či by použitie týchto zbraní proti cieľom na ruskom území malo byť povolené. Zdá sa, že zverejnené video je kampaňou, ktorá má zabrániť Británii udeliť Ukrajine toto povolenie. Od začiatku ruskej útočnej vojny proti Ukrajine sa Vladimir Putin a jeho spojenci opakovane vyhrážali použitím jadrových zbraní.

Simulácia ukazuje, čo sa stane, ak v Londýne vybuchne jadrová bomba

Desivá simulácia bola zverejnená na telegramovom kanáli propagandistického kanála „Cargrad“ . Video ukazuje následky výbuchu 750-kilotonovej jadrovej bomby nad Londýnom. "Predstavte si na chvíľu, že sa stane nepredstaviteľné. Nad Londýnom vybuchne jadrová zbraň. V tomto dokumente skúmame ničivé následky tejto katastrofy," hovorí hlas. "Po detonácii sa rozšíri ohnivá guľa, ktorá je horúca ako slnko a dosahuje polomer 950 metrov," vysvetľuje moderátor. "Čokoľvek zachytené v tejto ohnivej guli sa okamžite vyparí. V našej simulácii je epicentrum výbuchu vo Westminsteri. Ľudia v tomto okruhu nič necítia, pretože prenos nervových impulzov je pomalší." A ďalej: "V okruhu piatich kilometrov od epicentra výbuchu budú najviac poškodené mestá Londýn, Camden, Kensington a Brixton."

Hlas tiež tvrdí, že na začiatku bude viac ako 250 000 mŕtvych a 600 000 zranených. "Podľa rôznych odhadov ďalších 450 000 ľudí zomrie na popáleniny, úlomky, zranenia alebo choroby z ožiarenia a viac ako milión bude traumatizovaných," pokračoval. "Mnohé z týchto zranení by sa v najbližších dňoch a týždňoch mohli stať smrteľnými a najmä choroba z ožiarenia bude naďalej spôsobovať smrť o niekoľko dní a týždňov neskôr. Postupom času sa počet obetí zvýši o ďalších 100 000."

Viac o téme: Jadrová bombaRuskoLondýnUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu