Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

FOTO V centre Prahy OBŤAŽUJE ženy a dievčatá neznámy FANTÓM (66): Nehrozí žiadne nebezpečenstvo, tvrdí polícia

Ženy a dievčatá v Prahe obťažoval neznámy fantóm pôvodom z Ázie. Podľa polície nie je nebezpečný
Ženy a dievčatá v Prahe obťažoval neznámy fantóm pôvodom z Ázie. Podľa polície nie je nebezpečný (Zdroj: X/Policie ČR)

PRAHA – V českej metropole začal v poslednej dobe oslovovať ženy aj mladé dievčatá neznámy muž ázijského pôvodu. Očividne mu nevadilo, že dámy oslovoval na verejných priestranstvách, ktoré sú pod drobnohľadom bezpečnostných kamier. Podľa popisu ho našli už aj policajti. Ich názor však verejnosť desí.

V pražskom obchodnom centre OC Chodov došlo počas piatku šiesteho septembra k niekoľkým sťažnostiam. Mladé ženy mal totiž obťažovať jeden a ten istý muž. Išlo o 66-ročného Aziata s výškou okolo 165 cm. Polícia to už uverejnila aj na sociálnej sieti. V OC Chodov mal osloviť niekoľko neplnoletých dievčat a žiadať ich, aby s ním išli von. 

"Pátrame po mužovi, ktorý sa pokúsil z OC Chodov odviesť maloleté dievča. To si všimla svedkyňa a zabránila tomu," uvádza policajti prostredníctvom účtu na sociálnej sieti X . "Muž mal takto osloviť a dotýkať sa desiatich ďalších dievčat," uviedli policajti.

Vyčíňal aj v metre

Správanie podozrivého muža si všimlo viac žien aj dievčat, ktoré to začali postupne hlásiť na políciu. V sobotu siedmeho septembra mal neznámy fantóm opäť úradovať. Tentoraz obťažoval ženy v metre. "Kriminalisti zistili, že muž oslovoval aj dospelé ženy v metre ," uverejnila Policie ČR. Preto sa s prosbou obrátili aj na prípadných cestujúcich v metre, či s dotyčným nemali čo do činenia.

Polícia ho vyhľadala

V sobotu policajti oznámili, že podozrivého muža vyhľadali kúsok za Prahou. Malo by ísť o 66-ročného turistu, ktorý bol v Čechách na návšteve. "Z jeho výsluchu a výsluchu dievčat sme nezistili, že by bol nebezpečný alebo chcel niekomu ublížiť," doplnila na záver Policie ČR.

Viac o téme: ObťažovanieŽenyDievčatáFantómPrahaČRKrimiPolicie ČRAziat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu