Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Trumpova neter Mary vyriekla šokujúcu diagnózu: Donald začína byť dementný! TÁTO veta to prezrádza

Neter Donalda Trumpa Mary Trumpová
Neter Donalda Trumpa Mary Trumpová (Zdroj: YouTube/ABC News)

WASHINGTON - Neteri Donalda Trumpa Mary je po strýkovom bizarnom vystúpení opäť jasné, že nie je v najlepšej kondícii. 78-ročný muž začína mať demenciu, vysvetľuje vyštudovaná psychologička.

V USA sa pomaly, ale isto začína horúca fáza prezidentskej volebnej kampane. Donald Trump chce po roku 2016 druhýkrát vyhrať voľby a byť zvolený za 47. prezidenta Spojených štátov. Jeho súperkou je americká viceprezidentka Kamala Harrisová po tom, čo z pretekov odstúpil úradujúci americký prezident Joe Biden. Voči Donaldovi Trumpovi je však obrovský odpor – a to aj zo strany jeho vlastnej rodiny.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Neter bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa, Mary Trumpová, v posledných rokoch opakovane kritizovala Trumpa. Je považovaná za jednu z jeho najzúrivejších odporckýň. Tí dvaja už nemajú nič spoločné okrem priezviska. V správe sa opäť vyjadrila proti svojmu strýkovi. Mary Trumpová, sama vyštudovaná psychologička, poukázala na odpoveď, ktorú Trump nedávno dal na otázku o nákladoch na starostlivosť o deti. Exprezident okrem iného zmiatol ľudí slovami: "Je to veľmi dôležitá otázka, ale myslím si, že keď hovoríte o číslach, o ktorých hovorím, je to preto, že starostlivosť o deti je starostlivosť o deti."

Donald začína byť dementný

Pre mnohých pozorovateľov tieto slová jednoducho nedávali zmysel. Týka sa to aj Mary Trumpovej, ktorá na svojom blogu vyjadrila nepochopenie. Je to len „nesúrodé žartovanie spojené s jeho najväčšími hitmi a hláškami,“ vysvetlila. Trumpova neter hovorí:

  • "Vyzývam každého, kto sa skutočne pokúsil pochopiť význam tohto blábolu, aby mi povedal, čo to znamená."
  • "Každý jeden deň je (Trump) preukázateľne odtrhnutý od reality - a často sa zdá, že dôvod, prečo výstražné svetlá neblikajú stále na červeno, je ten, že nikto, kto ho zakrýva, očakáva niečo iné," dodala.
  • Mary Trumpová potom prirovnala svojho strýka k Joeovi Bidenovi, ktorý mal počas svojho prezidentovania opakovane medzery v pamäti: "Rozdiel je v tom, že Biden starne, zatiaľ čo Donald začína byť dementný."
Viac o téme: Donald TrumpMary TrumpováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu