Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Cesta vlakom smrti: Cestujúci kráčal vozňami a strieľal do spiacich ľudí, úrady hlásia štyroch mŕtvych!

Cestujúci kráčal vozňami v rannom vlaku a strieľal na spiacich ľudí
Cestujúci kráčal vozňami v rannom vlaku a strieľal na spiacich ľudí (Zdroj: X/@RedWave_Press)

CHICAGO – Americkým mestom Chicago otriasla štvornásobná vražda. V pondelok okolo pol šiestej ráno sa vo vlaku prechádzal 30-ročný Rhanni Davis. Páchateľ strieľal do spiacich ľudí a pripravil o život troch mužov a jednu ženu.

Podľa polície už muž s úmyslom vraždiť do vlaku nastúpil. Tri obete zomreli priamo vo vlaku. Štvrtá bola prevezená do nemocnice, no lekári jej už nedokázali pomôcť, uviedol zástupca policajného náčelníka Christopher Chin. O prípade informovalo APnews.com.

Muž sa krátko po incidente snažil utiecť, ale polícii sa ho podarilo odchytiť v inom vlaku. „Urobili sme balistiku strelnej zbrane, ktorú sme zabavili páchateľovi. Určite je to zbraň, ktorou zastrelil obete,“ dodal policajt Daniel Pater. Podľa polície boli obete vo veku medzi 28 a 74 rokov a išlo najmä o ľudí bez domova.

Tridsaťročný Rhanni Davis je obvinený zo štvornásobnej vraždy. Pri vyšetrovaní im pomohlo video z bezpečnostnej kamery. „Verejná doprava by mala byť bezpečným miestom pre každého. Musíme spoločne pracovať na tom, aby sa každý obyvateľ cítil bezpečne vo svojom každodennou živote, či už je to doma, v práci alebo pri cestovaní,“ doplnila prokurátorka Kim Foxová.

Viac o téme: VrahChicagoRhanni Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu