Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Kamala Harrisová a Tim Walz poskytnú vo štvrtok rozhovor pre CNN

(Zdroj: SITA/AP Photo/Matt Rourke)

WASHINGTON - Kandidátka Demokratickej strany na post prezidentky USA Kamala Harrisová i kandidát demokratov na viceprezidenta Tim Walz poskytnú vo štvrtok rozhovor televíznej stanici CNN. Bude to Harrisovej prvé interview, odkedy v júli nahradila ako kandidátka súčasného prezidenta Joea Bidena, píše agentúra AFP a stanica CNN.

Dvojica rozhovor poskytne počas cesty v rámci predvolebnej kampane v americkom štáte Georgia. Televízia ho bude vysielať o 21.00 h miestneho času (v piatok o 3.00 h SELČ), uviedla CNN. Interview bude viesť moderátorka Dana Bashová. Biden (81) stiahol svoju opätovnú kandidatúru na prezidenta 21. júla a ako nominantka demokratov ho nahradila jeho viceprezidentka Harrisová. Delegáti Demokratickej strany jej kandidatúru oficiálne potvrdili na svojom augustovom zjazde.

Za kandidáta na viceprezidenta si vybrala guvernéra štátu Minnesota Walza. Republikáni viceprezidentke Harrisovej opakovane vyčítali, že sa rozhovorom vyhýba. Takisto ju kritizujú za to, že neposkytuje dostatok tlačových konferencií, píše CNN. Harrisová a republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump sa 10. septembra stretnú v debate v televízii ABC.

Viac o téme: CNNKamala HarrisováTim Walz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu