Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Tragická smrť mladej gymnastky Natálky: Slová matky, z ktorých mrazí, srdcervúci odkaz dcére do neba!

Život iba 23-ročnej Natálie sa skončil predčasne, tragicky zahynula v Alpách
Život iba 23-ročnej Natálie sa skončil predčasne, tragicky zahynula v Alpách (Zdroj: Instagram/Natalie Stichova)

PŘÍBRAM – Česká republika oplákava smrť mladej 23-ročnej gymnastky Natálie Štíchovej. Osudný sa jej stal výlet do Álp, kde sa nešťastne pošmykla a napriek obrovskej snahe lekárskeho tímu sa jej život už nepodarilo zachrániť. Na sociálnej sieti zverejnila jej mama srdcervúci odkaz, z ktorého mrazí.

„Natálka rozdávala svoj úsmev po celý svoj krátky život a presne tak na ňu budeme navždy spomínať,“ uviedol športový klub Sokol Příbram na sociálnej sieti, ktorého členkou bola Natálka dlhé roky ako gymnastka, reprezentantka a trénerka. „Svoj boj o život prehrala 21. augusta v 5:30 ráno,“ dodal klub TJ Sokol.

Prezident SR Peter Pellegrini po stretnutí s podpresedom NRSR Petrom Žigom dáva mediálne vyhlásenie. (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Osudným sa mladej gymnastke mal stať výlet 15. augusta do Álp. Práve tam mala nešťastnou náhodou spadnúť zo skaly. Napriek obrovskej snahe lekárov, ktorí bojovali o jej život ale bola nakoniec odpojená od prístrojov. K úmrtiu svojej 23-ročnej dcéry napísala jej mama slová, z ktorých mrazí. „Som pyšná, že práve Ty si bola moja dcéra, moje vysnívané dievčatko. Toľko si ma toho naučila. Bodaj by si ma mohla učiť ďalej. Bola si skvelou sestrou a Tvoji súrodenci na Teba nikdy neprestanú myslieť, pretože aj Ty si vždy myslela na nich. Milujeme Ťa navždy láska naša!“, napísala a pridala video, ktoré vytvorila Natálka pre svojich mladších súrodencov.

Príbuzní ale aj široká verejnosť nešetria na sociálnej sieti slovami a prajú Natálkinej rodine úprimnú sústrasť a veľa síl v tak náročnej chvíli. K spomienke na život krásnej športovkyne sa pridal aj jej klub TJ Sokol, ktorý na uctenie pamiatky vyzval ľudí, aby prišli zapáliť sviečku k ich telocvični. Posledná rozlúčka s mladou gymnastkou sa uskutoční 29. augusta v českom meste Příbram.

Viac o téme: GymnastkaPříbramTragická smrťNatalie Stichova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu