Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

TOTO nechce nikto zažiť: Matka sa prebudila počas kozmetickej operácie!

Cennet Lo si po operácii prešla peklom.
Cennet Lo si po operácii prešla peklom. (Zdroj: YouTube/ITV News)

BODRUM -  Matka z Británie letela do Turecka, aby po tehotenstve dostala svoje telo späť do formy pomocou kozmetickej operácie. Všetko sa však pokazilo.

Cennet Lo (28) odletela v apríli do tureckého Bodrumu, aby podstúpila plastiku brucha, liposukciu a brazílske zdvihnutie zadku. Ako uvádza Daily Mail, aj o štyri mesiace neskôr je stále v Turecku, pretože zákroky viedli k vážnym komplikáciám.

Po návrate sa bolesti ešte zhoršili

V rozhovore pre ITV News Lo opísala prebudenie uprostred operácie: "Pamätám si, ako som sa zobudila a videla som, ako sa mi z brucha odsáva tuk." Po návrate do Spojeného kráľovstva sa jej bolesti zhoršili a musela znovu odletieť do Turecka, aby jej urobili nápravu.

Podľa Daily Mail musela Lo od svojho prvého zákroku podstúpiť ďalšie štyri operácie na odstránenie kožných infekcií. Traumatizujúce zážitky, medzi ktoré patrí opakovaná plastika brucha bez jej súhlasu a odstránenie odumretého tkaniva bez narkózy, spomína: „Začal ma rezať do brucha, bez lokálnej anestézie, bez liekov proti bolesti, bez ničoho.“ 

O štyri mesiace neskôr je 28-ročná žena stále v Bodrume po zákrokoch, ktoré jej spôsobili vážnu infekciu, ktorá viedla k dvom otravám krvi.

Samantha (49) cestovala do Turecka na kozmetickú operáciu – a trpko to oľutovala

Samantha, 49-ročná matka troch detí a zdravotná sestra na plný úväzok z Buckinghamshire, tiež cestovala do Turecka, aby podstúpila plastiku brucha a chrbta. Chcela si dať odstrániť 30 kíl prebytočnej kože, no operácie sa ukázali ako nočná mora, ako uvádza britský „Sun“ .

Po procedúrach Samantha potrebovala päť korekčných operácií, tri kožné štepy a celkovo dostala 13 krvných transfúzií. Keď zlyhali všetky operácie, musela sa vrátiť do svojej domovskej krajiny, aby sa tam mohla liečiť v súkromí.

Viac o téme: TureckoKozmetický zákrokCennet Lo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu