Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Slovák Michal (43) mal nehodu v Českej republike: Odvtedy je nezvestný, zúfalá rodina prosí o pomoc, nevideli ste ho?

Michal sa stratil v Plzenskom kraji, krátko po nehode, zúfalá rodina prosí o pomoc
Michal sa stratil v Plzenskom kraji, krátko po nehode, zúfalá rodina prosí o pomoc (Zdroj: Facebook/Katerina Spiess-Velcovska)

PLZEŇ – Česká polícia pátra po 43-ročnom Michalovi Medveďovi, otcovi dvoch malých detí. Podľa dostupných informácií v nedeľu 18. augusta navštívil svojho kamaráta v českej obci Klikařov a cestou od neho bol účastníkom dopravnej nehody. Polícia ho ale vo vozidle nenašla a po Michalovi sa zľahla zem.

Michal mal byť účastníkom dopravnej nehody pri obci Vojovice v okrese Plzeň. Po príchode na miesto nehody ho ale príslušníci polície a rýchlej zdravotnej služby vo vozidle nenašli. „Od doby odchodu od kamaráta o sebe Michal nepodal žiadnu správu,“ uviedol hovorca polície Ondřej Hodan. O pomoc prosia aj jeho známi prostredníctvom sociálnych sietí.

 

Prosím o pomoc všechny, kteří bydlí v Plzeňském kraji (okolí Nepomuk, Sušice, Klatovy, Horažďovice). Ztratil se...

Posted by Katerina Spiess-Velcovska on Tuesday, August 20, 2024

Podľa polície mali u kamaráta dokonca zostať jeho osobné veci (vrátane mobilného telefónu, dokladov a hotovosti). Nezvestný Michal môže byť podľa jeho priateľky v strese, najmä v súvislosti s jeho psychickými problémami a môže trpieť aj stratou pamäti. Michal Medveď je strednej postavy, má hnedé vlasy, briadku a hnedé oči. Je vysoký približne 180 až 185 centimetrov.

Viac o téme: AutonehodaPlzeňMichal Medveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu