Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Namiesto terapie brutálna vražda: Takto prišla o život Lucia, chladnokrvne ju zabil muž z Ukrajiny!

Ivan Kuzmin užil niekoľko halucinogénnych látok a potom Luciu chladnokrvne zavraždil
Ivan Kuzmin užil niekoľko halucinogénnych látok a potom Luciu chladnokrvne zavraždil (Zdroj: X/@runews, @MarioNawfal)

LIMA – Peruánska polícia sa zaoberá mimoriadne vážnym prípadom vraždy. Muž, pôvodom z Ukrajiny Ivan Kuzmin počas takzvanej „duševnej terapie“ zavraždil 44-ročnú Rusku Luciu Lazerenkovú. Vrah mal byť údajne pod vplyvom omamných látok a počul hlasy.

Pre českú CNN Prima News opísal svedok, čo sa presne v osudný deň stalo. Do liečebného strediska v amazonskom meste Yurimaguas chodila Lucia, matka dvoch detí, každý rok. V centre zostávala pomerne dlhý čas, takmer dva mesiace, pretože si liečila problémy s nervovým systémom. Podľa vedúceho liečebného centra Dos Mundos Cesar Lopez chcela „rozvíjať svoju duchovnú energiu“.

Neuveriteľný hazard na diaľnici! Motorkár držal počas jazdy oboma rukami mobil (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Po pobyte sa vždy vrátila za svojou rodinou na Bali. Svoj posledný pobyt musela ale neplánovane predĺžiť, pretože zrušili jej plánovaný let z hlavného mesta Peru Limy. Poprosila preto vedúceho liečebného centra, či by mohla ešte pár dní zostať. V centre spoznala aj Ivana, ktorý sa rovnako duchovne liečil, zblížili sa spolu a myslela si, že pár dní navyše nebude problémom. Na druhý deň sa ale odohrala neuveriteľná tragédia.

Centrum sa netají používaním nápoja ayahuasca, ktorá je známa svojimi psychadelickými účinkami. Dvojica zrejme tento nápoj spolu popíjala a okrem nej mali užiť aj ďalšie halucinogénne látky v podobe húb. Podľa vedúceho centra potom svedkovia už len počuli zúfalý krik Lucie. „Naši pracovníci tam utekali, ale bola už mŕtva,“ upresnil Lopez. Vrah mal údajne počuť hlasy, ktoré mu povedali, aby zachránil Luciinu dušu tým, že ju zabije a zničí jej mozog. Podľa svedkov jej rozbil hlavu a potom do mozgu údajne rýpal akousi palicou.

Prípad je aktuálne v štádiu vyšetrovania, vrah Ivan Kuzmin sa nachádza v peruánskom väzení a zúfalá rodina Lucie vybavuje prevoz jej tela.

Viac o téme: VraždaPeruIvan KuzminLucia Lazarenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu