Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Táto strašná nehoda sa mohla skončiť tragédiou: VIDEO Deti v plienkach sa plazili po diaľnici

Bábätká sa v plienkach plazili po diaľnici.
Bábätká sa v plienkach plazili po diaľnici. (Zdroj: Victor Cordova/Facebook)

HOUSTON - Otec v panike utekal po ceste a zobral jedno zo svojich detí, zatiaľ čo druhý vodič sa postaral o druhé bábätko.

Toto sú momenty po strašnej nehode v Houstone (americký štát Texas): Keď sa na diaľnici zrazili dve vozidlá, rodinné auto sa niekoľkokrát prevrátilo a vymrštilo muža a dve malé deti na cestu.

archívne video

Vodič jazdil na diaľnici D1 v protismere a spôsobil nehodu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Šokovaný vodič scénu natočil a krátku sekvenciu zverejnil na Instagrame. Môžete vidieť dve vozidlá zapojené do nehody, biele auto strednej veľkosti a džíp ležiaci prevrátený na streche. V popredí je jedno z detí, druhé sa snaží vstať. Obe mali na sebe len plienky.

Hnev na rodičov

Podľa medializovaných informácií neutrpelo ani jedno dieťa pri nehode žiadne život ohrozujúce zranenia. Obaja vodiči zostali bez zranení. Na rodičov dvoch plienkových detí však teraz na sociálnych sieťach tvrdo útočia: Nezabezpečili svoje deti adekvátne?

Používateľ Instagramu napísal: "Toto video pohne srdcom každého rodiča." Ďalší: "Vodič by mal byť obvinený z ohrozovania detí.”

U mnohých užívateľov však prevláda úľava, že obe deti sa majú dobre. Jeden píše: „Boh musel chrániť tieto deti, aby žili a mohli chodiť."

Presné okolnosti nešťastia sa ešte zisťujú – vrátane toho, či otca možno stíhať, pretože svoje deti v aute nepripútal. Aj v USA platí všeobecná povinnosť používať bezpečnostný pás – s výnimkou štátu New Hampshire. Povinné sú aj vhodné detské sedačky. Porušenia sa trestajú vysokými pokutami.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaBábätká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu