Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Sexuálne zneužívanie a krádež dôkazov: Obvinení sú aj dvaja kňazi, obete si našli cez obľúbenú zoznamovaciu aplikáciu!

(Zdroj: pixabay)

NEAPOL – Talianskom otriasol prípad sexuálneho zneužívania dvoch kňazov. Incident sa stal ešte minulý rok v apríli, no pred súd sa postavili až v týchto dňoch. Podľa dostupných informácií sa mali dokonca kňazi pokúsiť o krádež mobilných telefónov, aby odstránili všetky usvedčujúce dôkazy.

Medzi šesticou podozrivých zo sexuálneho obťažovania sú aj dvaja kňazi. Podľa prokuratúry Severného Neapola sa obaja mali pokúsiť ukoristiť mobilné telefóny v ktorých mali byť fotografie ako aj rozhovory, ktoré by ich usvedčili. Dvaja rehoľníci, ktorí skončili vo väzení pôsobili v bazilike Sant´ Antonio di Afragola v provincii Neapol, informuje talianske Leggo.

Polícia obvinila 46-ročného muža z nedovolenej výroby a predaja drog (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Obeťami sexuálneho zneužívania mali byť dvaja dospelí muži, z ktorých jeden je občanom mimo Európskej únie. Jeden z kňazov čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia, zatiaľ čo druhý je zodpovedný aj za krádež s priťažujúcimi okolnosťami a sexuálne násilie.

Ďalšími obvinenými majú byť istý 20-ročný Danilo Bottino, 19-ročný Biagio Cirillo a 43-ročný Antonio di Maso, ktorý mal pôsobiť ako sprostredkovateľ. Na organizovanie sexuálnych stretnutí používali aplikáciu Tinder a Ciao Amigos, vyplynulo z vyšetrovania. Obete mali údajne nútiť k sexu a vyhrážať sa im zastavením dovtedy poskytnutej ekonomickej pomoci. 

Viac o téme: TalianskoNeapolSexuálne napadnutieKrádež mobilných telefónov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu