Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Francúzi sú v šoku: Vyzerajú ako milenci! Macron dostal od ministerky veľmi podivný bozk

Francúzov šokoval tento bozk. Zobraziť galériu (2)
Francúzov šokoval tento bozk. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Momentku z otváracieho ceremoniálu letných olympijských hier v Paríži má momentálne v hlave celé Francúzsko. Na fotke môžete vidieť prezidenta Emmanuela Macrona a jeho ministerku športu Amélie Oudéa-Castéra, ako prežívajú mimoriadne intímne chvíle. Obaja sa objímajú, zatiaľ čo ministerka so zavretými očami bozkáva hlavu štátu na líce.

Na obrázku vyzerajú dvaja politici ako milenci. Časopis „Madame Figaro“ si fotografiu všimol ako prvý. Ministerka podľa nej „naozaj chytila Macrona za krk“. Zatiaľ čo redaktorom magazínu sa bozk zdal dosť „zvláštny“, Oudéa-Castéra povedala, že sa iba „nadmieru tešila“ z úspešného štartu na olympiáde.

archívne video

Prípravy moderátorských špičiek STVR na olympiádu: Ako športujeme my! Merčiak vás prekvapí (Zdroj: STVR)

Toto nie je hodné prezidenta

Odkedy sa objavila fotografia, na sociálnych sieťach sa rozprúdila búrlivá debata nielen o bozku, ale aj o ostatných prítomných. Pre mnohých pozorovateľov napríklad premiér Gabriel Attal „demonštratívne odvracia pohľad“ a je „v rozpakoch“ (pozri príspevok X). Používateľ na platforme krátkych správ X povedal: „Túto fotografiu považujem za neslušnú, nie je hodná prezidenta a ministerky.“

V bezprostrednej blízkosti bozku bola mimochodom aj Macronova manželka Brigitte, ktorú vidieť aj na iných fotografiách. Dvaja hlavní protagonisti momentálne o najdôležitejšej téme mlčia.

Pri bozku bola aj Macronova manželka Brigitte.
Zobraziť galériu (2)
Pri bozku bola aj Macronova manželka Brigitte.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BozkEmmanuel Macron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu