Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Sexi influencerka nikdy neplatí na prvom rande: Takúto dala radu svojim fanúšičkám

Krásna Sabrina poradila fanúšičkám, ako sa vyhnúť plateniu na prvom rande.
Krásna Sabrina poradila fanúšičkám, ako sa vyhnúť plateniu na prvom rande. (Zdroj: Instagram/eusabrinalow)

RIO DE JANEIRO - Modelka Sabrina Low sa podelila o nezvyčajný tip pre ženy, ktoré sa pripravujú na prvé rande. Rada influencerky rozpútala konverzáciu medzi jej sledovateľmi na Instagrame.

Prvé rande môže byť často dosť nepríjemné. Nie je žiadnym tajomstvom, že svet randenia môže byť pre mnohých ľudí vážne zložitý. Pýtate sa, čo by ste si mali obliecť a či bude aj prvý bozk.

Teraz jedna influencerka vypustila obrovský bombový tip pre dámy, ktoré sa chystajú na nervy drásajúce prvé rande. Sabrina Low zdieľala tento trik so svojimi 87 500 sledovateľmi na Instagrame.

Sabrina podľa Daily Star tvrdí, že sa vyhýba účtu tým, že nosí so sebou malú kabelku. Je taká malinká, že sa jej do nej zmestí naozaj len rúž.

Brazílska kráska sa priznala: "Vždy nosím veľmi malú taštičku, do ktorej sa zmestí len malý rúž. Je to preto, aby som si nemohla vziať kartu a nemusela som si rozdeliť účet."

Sabrina prisahá na tento prefíkaný plán a hovorí, že ju nikdy nesklame. Pochválila sa: "Toto je jeden z najlepších tipov, ktoré môžem dať, pretože u mňa to vždy fungovalo." No nezostala len pri tom, keďže modelka tiež dodala: "Minimálne na prvom rande má povinnosť zaplatiť účet ten, kto vás pozval."

Jej drzé rady obrátili hlavu na Instagram a potenciálne mohli vyvolať nový trend medzi dievčatami, ktoré sa pripravujú na svoje prvé rande.

Viac o téme: InfluencerkaSabrina Low
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu