Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Zomrela najkrajšia ruská motocyklistka Tatiana: Dvojkolesový stroj sa jej stal osudným! Zrážka s kamiónom ju stála život

Tatiana Ozolina zomrela pri zrážke s kamiónom. Zobraziť galériu (3)
Tatiana Ozolina zomrela pri zrážke s kamiónom. (Zdroj: Instagram/MotoTanya)

ANKARA - Tragédia v Turecku: Influencerka Tatiana Ozolina (38), známa ako „najkrajšia motocyklistka Ruska“, zomrela pri strašnej nehode, keď sa jej motorka na dovolenke zrazila s kamiónom.

Populárna influencerka, ktorá sa preslávila pod menom MotoTanya, mala päť miliónov sledovateľov na TikToku, dva milióny na YouTube a milión sledovateľov na Instagrame. V čase nešťastia cestovala medzi Muglou a letoviskom Bodrum na juhozápade Turecka.

archívne video

Nepoučiteľného motorkára naháňala policajná hliadka v Krásne nad Kysucou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Podľa miestnych správ stratila kontrolu nad svojím červeným BMW a zomrela na mieste ešte pred príchodom záchrannej služby. Turecký motorkár, ktorý ich sprevádzal, Onur Obut, nehodu prežil, utrpel však vážne zranenia a momentálne je v nemocnici. Tretí motorkár zostal nezranený.

Zomrela najkrajšia ruská motocyklistka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/MotoTanya)

Ozolinu nedávno odmietli na gréckych hraniciach, keď sa pokúsila vstúpiť do Európskej únie na letný výlet.

Jej posledným príspevkom na sociálnej sieti bolo krátke video z grécko-tureckých hraníc, v ktorom povedala: „Som smutná, že nemôžem jazdiť v Európe, ale nie príliš, pretože som vedela, že sa to môže stať. Pokračujme teda v dobývaní krásneho, teplého a pohostinného Turecka.“

Zomrela najkrajšia ruská motocyklistka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/MotoTanya)

V rozlúčkovom vyhlásení Andrej Ivanov, šéf ruskej „MotoMoscow Association“, povedal: „MotoTanya už nie je medzi nami, mala svetlý a krásny život, nasledovali ju milióny ľudí. Možno v krajine nie je jediný motorkár, ktorý by bol k Tatiane ľahostajný. Bola zbožňovaná, závidená, obdivovaná, kopírovaná, označovaná za top blogerku a zároveň diskutovaná a osočovaná. Teraz zostáva len jej spomienka. Dobre spi."

Tri dni pred svojou náhlou smrťou Ozolina zverejnila fotografiu v bikinách z Akcaabatu, keď išla autom pozdĺž pobrežia Čierneho mora z Gruzínska na hranicu s Gréckom. Mnoho jej fanúšikov vzdalo hold krásnej motorkárke v komentároch k jej nedávnym príspevkom.

Viac o téme: RuskoMotorkaTatiana Ozolina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu