Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Melania Trumpová je späť: Vyzerala úchvatne! V červenom dvojdielnom kostýme úplne ukradla manželovi šou

Melania Trumpová na zjazde republikánov Zobraziť galériu (7)
Melania Trumpová na zjazde republikánov (Zdroj: SITA/AP Photo/Charles Rex Arbogast)

MILWAUKEE - Melanii Trumpovej sa podaril pôsobivý comeback na zjazde republikánskej strany v Milwaukee. Bývalá prvá dáma vstúpila do budovy za búrlivého potlesku a ukradla šou manželovi v červenom gala oblečení.

A je naspäť: Po nápadnej absencii na zjazde Republikánskej strany v Milwaukee sa Melania Trump objavila pred početným publikom. Manželka prezidentského kandidáta Donalda Trumpa prišla do sály podujatia v posledný večer štvordňového predstavenia nejaký čas pred prejavom svojho manžela za veľkého potlesku.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Melania Trumpová je späť:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Paul Sancya)

54-ročná žena mala na sebe červený kostým a sedela na tribúne, kde bol predtým videný Trump a jeho rodina. Medzi nimi bola aj Trumpova dcéra Ivanka, po ktorej v uplynulých dňoch tiež nebolo ani stopy. Všetci však mali oči len pre Melaniu, ktorá v nápadnom červenom outfite vyzerala úchvatne.

Vo svojom dvojdielnom kostýme, ktorý pozostával zo saka a sukne, Melania ľahko ukradla šou manželovi. Melania spočiatku pôsobila počas svojho vystupovania trochu neisto. Na fotografiách je spočiatku rodáčka zo Slovinska, ako stojí za sediacim manželom s kamenným výrazom. Neskoršie fotografie však ukazujú rozžiarenú Melaniu, ktorá svoje prvé vystúpenie vo veľkej kampani statočne zvládla.

Melania Trumpová drží Trumpa za ruku

Na rozdiel od zvyku, Melania dokonca občas pôsobila ako Trumpova najväčšia opora počas jej návratu. Päťdesiatštyriročná kráska vzala Trumpa niekoľkokrát za ruku podporujúco a zároveň láskyplné. Niekoľko záberov ukazuje, ako dvojica pózuje ruka v ruke pred kamerou.

Melania Trumpová je späť:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/J. Scott Applewhite)

V poslednej dobe sa Melania Trumpová objavuje na verejnosti len zriedka

Vzťah medzi Donaldom a Melaniou Trumpovou v posledných rokoch vyvolal nielen špekulácie, ale aj posmech. Od odchodu z Bieleho domu začiatkom roka 2021 sa Melania Trumpová na verejnosti takmer neukazovala, vo veľkej miere mlčala a takmer nehrala rolu v predvolebnej kampani svojho manžela.

Pred tromi týždňami neprišla na Trumpov televízny duel proti americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi. Po pokuse o atentát na Trumpa minulý víkend vystúpila Melania Trumpová na platforme X a opísala páchateľa ako „monštrum“. Vyzvala Američanov na zmierenie.

Melania Trumpová je späť:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP Photo/Paul Sancya)

Bývalá prvá dáma predtým nebola na zozname rečníkov finálového večera straníckej konferencie. Trumpovi synovia Eric a Don mladší, ako aj ďalší rodinní príslušníci, napríklad Trumpova vnučka Kai, zohrali v uplynulých dňoch významnú úlohu na straníckom zjazde v Milwaukee, kde bol Trump oficiálne vymenovaný za prezidentského kandidáta.

Viac o téme: Donald TrumpMelania TrumpováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu