Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

VIDEO Pražské metro terorizuje ÚCHYL! Obnažuje sa priamo pred ženami, polícia je bezmocná

Úchyl v pražskom metre
Úchyl v pražskom metre (Zdroj: Policie České republiky)

PRAHA - Linkami pražského metra sa prevezie denne viac ako 1,5 milióna cestujúcich. Pri takejto mase ľudí sa môže kedykoľvek niečo odohrať. Koncom júna sa istý neznámy muž na jednej z podzemných zastávok doslova uspokojoval na žene, ktorá sa nachádzala len kúsok od neho. Polícia je v tejto chvíli bezmocná, aj keď má delikventa zaznamenaného na viacerých bezpečnostných kamerách.

archívne video

Úchyl v metre

V nedeľu dňa 30. júna 2024 došlo v dopoludňajších hodinách na stanici pražského metra "Náměstí Míru" k nechutnej udalosti, ktorej svedkom boli viacerí cestujúci. Priamo sa to však dotklo cestujúcej (28), ku ktorej si sadol neznámy muž. Ten si po chvíli vopchal ruku do nohavíc, vytiahol svoje prirodzenie a začal sa vedľa znepokojenej ženy uspokojovať. 

Vystrašená a znechutená cestujúca sa chcela od muža vzdialiť, no ten ju bez zábran nasledoval. Ako sa neskôr ukázalo, nestratila chladnú hlavu, pretože si delikventa začala točiť na mobil. Úchyl sa potom vzdialil a zmizol. 

Úchyl v pražskom metre (Zdroj: Policie České republiky)

Prípad bol nahlásený polícii Českej republiky. Tá je však v súčasnej dobe bezmocná. Napriek viacerým kamerovým záznamom naďalej pátra po delikventovi. Oznámila to aj na svojich oficiálnych stránkach. Okrem iného priblížila, že "nohavice muža boli špeciálne upravené tak, aby vedel čo najjednoduchšie vytiahnuť svoje prirodzenie a začal onanovať". "Vystrašená poškodená v ďalšej zastávke okamžite vystúpila, ale muž sa tiež zdvihol a šiel za ňou. Keď ho na stanici Skalka začala točiť na mobil a hovorila mu, že zavolá políciu, vzdialil sa a utiekol," uviedla hovorkyňa Polície Českej republiky Eva Kropáčová.

Hrozí mu odňatie slobody 

Polícia začala predbežné vyšetrovanie neznámeho páchateľa pre podozrenie z trestného činu výtržníctva. Za tento čin v pražskom metre mu hrozí odňatia slobody na dva roky. "Vzhľadom na to, že mal muž celkom evidentne rozparok vopred špeciálne vytvorený, a teda sa na svoje konanie pripravoval, nemožno vylúčiť, že sa tohto trestného činu dopúšťal už opakovane," doplnila na záver policajná hovorkyňa.
 

Viac o téme: CestujúciObeťúchylMetroPrahaČRSkalkaObnažovanieUspokojovanieKrimiPolicie České republikyNáměstí Míru
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu