Sobota6. júl 2024, meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver

Desivá smrť krásnej Clelie (†25): Zrútila sa do výťahovej šachty! Nemala šancu prežiť

Clelia sa zrútila do výťahovej šachty. Zobraziť galériu (2)
Clelia sa zrútila do výťahovej šachty. (Zdroj: Instagram)

FASANO - Clelia Ditano (25) si privolala výťah vo svojom dome v pondelok ráno. Ako vždy. Dvere sa otvorili, mladá žena vošla dnu, spadla do prázdna a zabila sa.

Dramatická nehoda výťahu v Taliansku! Podľa správ talianskych médií sa výťah zastavil o tri poschodia nižšie. Napriek tomu sa dvere otvorili. Clelia si zrejme nevšimla, že tam výťah nie je a urobila osudný krok vpred. Spadla na strechu výťahu a pri náraze zomrela.

archívne video

Záchranári pomáhali trom horolezcom po páde v stene Dračieho štítu (Zdroj: hzs.sk)

Otec jej zavolal na mobil. Potom začul zvonenie vo výťahovej šachte – a zalarmoval záchrannú službu. "Hneď mi bolo jasné, že sa niečo stalo," povedal otec novinárom podľa Corriere della Sera. Cleliino telo bolo vyzdvihnuté až po niekoľkých hodinách.

Talianske úrady teraz vyšetrujú, ako k nešťastiu mohlo dôjsť. "Predpokladáme, že uzamykací systém nefungoval správne, pretože dvere by sa mali otvárať len vtedy, keď je kabína na poschodí," povedal vyšetrovateľ miestnym médiám.

Smútiaci otec povedal: „Bolo to dievča ako slnko. Mala veľa snov, vrátane získania vodičského preukazu a nezávislosti. A samozrejme vydať sa. Teraz sa tieto sny rozplynuli.“ Takéto problémy s výťahom tu ešte neboli.

Clelia vraj pracovala v penziónoch a bola zodpovedná za upratovanie izieb. Milovala tanec. „Takto si ťa chcem zapamätať pri tanci pod reproduktormi na našu obľúbenú hudbu. Zažili sme toho veľa, bola si skvelou priateľkou vo všetkých smeroch,” zaspomínal si kamarát na instagramovom účte obete nehody.

Desivá smrť krásnej Clelie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Deň pred hroznou nehodou zverejnila Clelia na internete svoju fotografiu. V čiernych šatách si pred kamerou hladkala vlasy. Napísala: „Na to, čo môže prísť.“ Príspevok plný radosti ozdobila emotikonom slnka.

Viac o téme: PoruchaVýťahSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu