Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Na trapase medzi Brigitte Macronovou a kráľovnou Camillou sa smeje celý internet: TOTO Camillu poriadne zaskočilo!

Trápny moment medzi oboma dámami zachytili aj kamery
Trápny moment medzi oboma dámami zachytili aj kamery (Zdroj: X/@Eric_Naish)

VER-SUR-MER – Oslavy 80. výročia vylodenia spojencov v Normandii priniesli niekoľko slávnostných ceremónií. Jednou z nich bolo kladenie vencov k pomníku padlých, ktorého sa zúčastnili prvá dáma Francúzska Brigitte Macronová (71) ako aj kráľovná Camilla (76). Práve na tomto mieste došlo k trapasu, ktorý zachytili aj kamery.

Trápny moment medzi dvoma dámami sa stal na sociálnych sieťach ihneď virálnym. Na oslavy dňa D pricestovali významní európski politici vrátane našej prezidentky Zuzany Čaputovej. Slávnostnú ceremóniu si nenechali ujsť ani zástupcovia kráľovskej rodiny, kráľ Karol III. a kráľovná Camilla.

Tlačová konferencia predstaviteľov opozičných strán k medzinárodnej hanbe na pôde WHO (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Faux Pas zachytili kamery práve vo chvíli, keď obe dámy oblečené slávnostne v bielom, kládli vence k pomníku. Na tomto mieste chcela po slávnostnom akte Brigitte chytiť Camillu za ruku ako priateľku, no tej sa to zjavne nezdalo a po opakovaných pokusoch Brigitte zakaždým Camilla stiahla svoju ruku ešte bližšie k telu.

Tento moment neunikol zvedavému oku verejnosti a Camillu skritizovali. Jej správanie porovnali s veľmi priateľským zvítaním Karola III. s prezidentom Macronom a jeho manželkou, kde Karol III. Emmanuela objal a manželku pobozkal na ruku. Podľa protokolu ale členovia kráľovskej rodiny musia fyzický kontakt iniciovať sami a tak mala Brigitte čakať na prípadné "prvé" gesto od kráľovnej. Podľa austrálskych médií sa ale Brigitte pokúšala iba o symbolické gesto na znak súdržnosti.

Viac o téme: TrapasBrigitte MacronováKráľovná Camillia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu