Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

ČIERNY DEŇ v živote herečky zo slávneho seriálu: Pri pôrode prišla o dieťatko!

Madison De La Garza Zobraziť galériu (4)
Madison De La Garza (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Prežíva obrovský žiaľ! Madison De La Garza (22) je verejnosti známa nielen ako sestra slávnej speváčky Demi Lovato. Ona sama totiž istý čas v šoubiznise pôsobila. A to ako herečka v obľúbenom seriáli Zúfalé manželky. V uplynulých mesiacoch sa pripravovala na rolu matky. Žiaľ, fanúšikom musela oznámiť zdrvujúcu správu.

Madison De La Garza v spomínanom seriáli stvárnila Juanitu - ktorá bola najstaršou dcérou Gabrielle Solis. Tú si v počine zahrala slávna Eva Longoria. Hoci sa tmavovláska herectvu už potom viac nevenovala, viacerí fanúšikovia ju sledovali na sociálnych sieťach. 

Tam začiatkom septembra oznámila, že pod srdcom nosí dieťatko. Pridala aj fotky, na ktorých sa šťastne usmieva a hladí si guľaté bruško. 

Osud však niekdajšej herečke a jej partnerovi Ryanovi Mitchellovi uštedril veľmi krutú ranu. Ako v poslednom príspevku na sociálnej sieti Instagram prezradila, 27. septembra vo večerných hodinách musela podstúpiť akútny cisársky rez. „Spoločne s Ryanom sme našu sestričku držali v náručí prvýkrát a naposledy. Xiomara, ďakujeme, že si z nás urobila rodičov toho najúžasnejšieho anjelika v nebi. Mama a otec ťa milujú, miláčik,” napísala zdrvená Madison. 

Pod príspevkom jej slová podpory vyjadrujú priatelia, známi, aj fanúšikovia. „Veľmi ťa ľúbim Xiomara a navždy budem tvojou tetou,” znie reakcia Demi Lovato, ktorá je svojej sestre v týchto ťažkých časoch určite oporou.

Viac o téme: Madison De La Garza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu