Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Slávny spevák prežíva turbulentné obdobie: Pár mesiacov po rozchode je spájaný s ďalšou kráskou!

 Joe Jonas
Joe Jonas (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ – Americký spevák Joe Jonas bol po rozvode s bývalou manželkou spájaný s viacerými ženami. Jeho posledný vzťah skončil len pred 4 mesiacmi, avšak v nedávnych dňoch sa po jeho boku objavuje neznáma kráska.

Posledný rok bol pre známeho speváka poriadne náročný. Verejnosť sa totiž dozvedela o tom, že jeho manželstvo s herečkou Sophie Turner je v troskách a ich rozvod sa následne zmenil na otvorenú vojnu kvôli starostlivosti o ich dve spoločné dcéry.

Následne sa začalo špekulovať o jeho vzťahu s ďalšou herečkou Stormi Bree. Ani po jej boku však Jonas šťastie nenašiel a pred 4 mesiacmi sa táto dvojica rozišla. Na najnovších záberoch sa však objavil v spoločnosti neznámej krásky a fanúšikovia okamžite začali špekulovať, že je opäť zamilovaný.

Fotky dvojice zverejnil profil na sociálnej sieti Instagram s názvom DeuxMoi. Počas včerajšieho dňa ukázal aj ďalšie zábery, na ktorých opäť trávili spoločné chvíle bok po boku v uliciach Paríža a dohady o tom, či sú viac, než len kamaráti, sú tak znova o čosi väčšie.

Viac o téme: Joe Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu