Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Vzťah hviezdneho páru nevydržal ani rok: Oscarová herečka potvrdila rozchod!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Počas minulého roka sa začalo hovoriť o tom, že hereckí kolegovia Lupita Nyong'o (41) a Joshua Jackson (46) majú k sebe poriadne blízko. Ich vzťah sa napokon potvrdil, avšak umelkyňa v najnovšom rozhovore prezradila, že je opäť single.

Približne pred rokom sa v rovnakom čase rozišli Joshua Jackson a aj jeho herecká kolegyňa Lupita Nyong'o. Následne sa dvojica objavila spoločne na verejnosti a tak sa okamžite začalo špekulovať o tom, že tvoria nový hviezdny pár. Tieto reči sa napokon potvrdili, keď svoju náklonnosť prestali skrývať.

Počas najnovšieho rozhovoru pre magazín Harper's Bazaar však oscarová herečka uviedla, že je momentálne sama. Nyong'o tak potvrdila ich rozchod, ktorému nasvedčovali aj zábery Jacksona, ktorý mal v poslednej dobe blízko k modelke menom Nastassja Roberts.

„Momentálne milujem len moju mačku, ktorá sa volá Yoyo. Ak budem mať ešte niekedy šťastie a budem vo vzťahu, tak to bude len vďaka nej. Bola som pripravená tieto dvere zavrieť a zamknúť. On ma uistil, že je moje srdce stále otvorené," povedala herečka.

Lupita Nyong'o
Zobraziť galériu (2)
Lupita Nyong'o  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lupita Nyong'oJoshua Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu