Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Smútok legendárnej Madonny: Rakovina jej zobrala ďalšieho člena rodiny… Bratovi (†63) poslala emotívny odkaz!

(Zdroj: TASR)

MICHIGAN - Slávna speváčka Madonna (66) prežíva veľmi smutné obdobie. Po smrti jej nevlastnej matky sa totiž musí spamätávať zo straty svojho brata Christophera Cicconeho (†63), ktorý prehral boj s rakovinou.

Slávna speváčka prežíva neľahké obdobie. Na konci minulého mesiaca sme vás informovali o tom, že zomrela jej nevlastná matka. Tá podľahla rakovine a s rovnakým ochorením bojoval aj jej brat Christopher Ciccone, ktorý tento svet opustil v piatok. 

Jeho hovorca to oznámil počas včerajšieho dňa prostredníctvom tlačovej správy, ktorú poslal viacerým médiám vrátane Page Six. Ciccone mal byť obklopený svojimi najbližšími a zomrel v Michigene. 

S jeho slávnou sestrou mal dobré vzťahy, avšak v roku 2008 sa rozpadli kvôli jeho knihe s názvom Život s Madonnou. Samotná speváčka sa však so svojím bratom rozlúčila emotívnymi slovami na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. 

„Môj brat Christopher je mŕtvy. Veľmi dlho bol mojím najbližším človekom. Je veľmi ťažké vysvetliť náš vzťah," napísala Madonna. „Posledné roky neboli jednoduché. Nejaký čas sme spolu nehovorili. Keď však ochorel, tak sme si k sebe opäť našli cestu. Robila som všetko preto, aby zostal nažive čo najdlhšie. Na konci už trpel veľkými bolesťami. Znova sme sa držali za ruky. Zavreli sme oči a spoločne sme tancovali. Som rada, že už viac netrpí. Nikto nie je ako on. Viem, že teraz už niekdy tancuje," doplnila speváčka.

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu