Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

TAJNÁ SVADBA slávnej speváčky: Áno povedala uprostred MOČIARA... Unikli FOTO!

Lana Del Rey Zobraziť galériu (2)
Lana Del Rey (Zdroj: SITA)

LOUISIANA - Speváčka Lana Del Rey (39) tvorí dlhé roky pár s turistickým sprievodcom z Louisiany, Jeremym Dufrenem. A dvojica sa rozhodla svoj vzťah posunúť o krok ďalej. Na verejnosť sa dostala informácia, že speváčka sa vo štvrtok v tajnosti vydala. Áno povedala uprostred močiara!

Galéria: Lana Del Rey:

Svadba prebehla vo štvrtok v Des Allemands, v malom mestečku v americkej Louisiane, odkiaľ speváčkin nový manžel pochádza. Práve tam turistický sprievodca rád organizuje výlety za aligátormi do bažín. Tajnú udalosť sa podarilo odhaliť denníku Daily Mail, ktorý priniesol aj exkluzívne zábery z miesta. 

Speváčku k oltáru doprevádzal otec Robert Grant, mala na sebe oblečené snehobiele šaty a vlasy zopnuté do copu. Po obrade sa svadobčania presunuli na recepciu vo vonkajších priestoroch pri prístave, kde bol odstavený aj jeden z Dufreneho výletnych člnov ozdobený kvetmi.

Informácia o svadbe obletela svet len pár hodín po tom, čo US Weekly informoval, že Lana a jej partner si v pondelok prevzali listiny potrebné k uzavretiu sobáša. Dvojica sa zoznámila v roku 2019, kedy speváčka navštívila jeho plavbu po louisianských močiaroch. Gratulujeme!

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene
Zobraziť galériu (2)
Lana Del Rey a Jeremy Dufrene  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lana Del Rey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu