Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Strach o legendárneho Joeyho: Bývalí kolegovia z Priateľov si o neho robia obrovské starosti!

Matt LeBlanc Zobraziť galériu (2)
Matt LeBlanc (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

LOS ANGELES - Americký herec Matt LeBlanc (57) sa v poslednom období objavuje na verejnosti len veľmi sporadicky a jeho najnovšie zábery vyvolali v jeho bývalých kolegoch veľké obavy.

Počas tohto mesiaca sa na verejnosti objavili zábery amerického herca. Tie mnohých prekvapili, pretože viacero fanúšikov si všimlo, že LeBlanc prešiel poriadnou zmenou, čo mnoho ľudí pripisovalo aj tomu, že sa ešte stále spamätáva zo smrti svojho bývalého kolegu Matthewa Perryho.

Zvyšok hercov, ktorí si s ním zahrali v legendárnych Priateľoch, však o neho začínajú mať vážne obavy. Pre magazín In Touch Weekly o tom prehovoril zdroj, ktorý povedal, že spúšťačom boli pre nich práve spomínané zábery.

„Nikto si nerobí srandu z toho, ako vyzerá jeho telo ani z jeho životného štýlu. Pre jeho kolegov z Priateľov je však znepokojujúce, že je v tomto období veľmi samotársky a vedia o ňom veľmi málo. Stará sa o svoje veci a nemá žiadny záujem o socializáciu. Pre všetkých je veľmi smutné vidieť to," povedal zdroj. 

„Kedysi býval optimistický, šťastný človek a teraz to vyzerá tak, akoby si myslel, že nie je hodný ich spoločnosti. Je vidieť, že jeho sebadôvera už nie je taká, ako predtým a trošku sa zanedbal aj fyzicky. Jennifer, Courteney, Lisa a aj David chcú, aby s nimi opäť trávil čas a chcú, aby sa opäť usmieval. Nedávna tragédia ich naučila, že život je príliš krátky a vzácny," doplnil zdroj. 

Matt LeBlanc
Zobraziť galériu (2)
Matt LeBlanc  (Zdroj: SITA/AP/Rich Fury)

Viac o téme: Matt LeBlanc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu