Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

NAJSEXI outfity z MTV VMA 2024: Bombarďáky, páska namiesto podprsenky a... POZOR, lebo ti VYPADNÚ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - V stredu večer sa v New Yorku odovzdávali hudobné ceny MTV Video Music Awards. Podujatie bolo, ako už pri takýchto akciách býva zvykom, prehliadkou nielen krásnych, ale aj skutočne extravagantných outfitov. Na červenom koberci boli bombarďáky, páska namiesto podprsenky a... Speváčke skoro vypadli!

Galéria: MTV Video Music Awards 2024

Stredajší večer patril hudobným cenám MTV Video Music Awards. Galavečer a konal v New Yorku a zúčastnili sa ho tie najväčšie hviezdy svetového šoubiznisu. No a tie predviedli nielen krásne a honosné róby, ale aj extravagantné, nad ktorými sa často rozum pozastavuje.

Taký predviedla napríklad herečka a speváčka Addison Rae, ktorá pri vyberaní outfitu zrejme veľa času nestrávila. Stačilo jej otvoriť zásuvku so spodnou bielizňou... Presne tak totiž vyzeral jej biely komplet, ktorý pozostával z bielych "bombarďákov" a neforemnej podprsenky. Tú doplnila už iba bielym tylom, ktorý si pripla na zadok. 

Addison Rae
Zobraziť galériu (4)
Addison Rae  (Zdroj: SITA)

Za zmienku stojí aj americká raperka Gloria Hallelujah Woods, ktorá je známa pod umeleckým menom GloRilla. Na odovzdávanie cien dorazila v slušivom metalickom komplete, vďaka ktorému doslova žiarila... No akosi si zabudla pod zvršok dať nejaký top. Namiesto neho mala len striebornú pásku cez bradavky. 

GloRilla
Zobraziť galériu (4)
GloRilla  (Zdroj: SITA)

Americkej speváčke a skladateľke Tinashe sa počas večera do očí zaručene nikto nepozeral. Dôvodom boli extravagantné šaty, ktoré vo vrchnej časti pozostávali zo skutočne úsporného topu. Jej prsia tak pôsobili, že chcú pri každom pohybe vypadnúť. Ako zázrakom a zrejme aj silou lepiacej pásky, držali tam, kde mali a k žiadnemu nežiadúcemu odhaleniu nedošlo. 

Tinashe
Zobraziť galériu (4)
Tinashe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: TinasheAddison RaeGloRillaMTV VMA 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu