Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Totálny výbuch známej herečky: Zo súdu s exmanželom ju museli vyhodiť… Z jej správania zostal ako obarený!

Ioan Gruffudd a Alice Evans Zobraziť galériu (2)
Ioan Gruffudd a Alice Evans (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vojnovú sekeru ani zďaleka nezakopali. Aj rok po rozvode sa slávna herecká dvojica Alice Evans (56) a Ioan Gruffudd (50) stále stretáva na súde, avšak počas posledného pojednávania neudržala Evans emócie a zo súdnej siene ju vyhodili.

O nepeknom rozvode hereckej dvojice, ktorá spolu strávila viac ako 20 rokov, sme vás v minulosti informovali už viackrát. Aj rok po tom, čo sa ich manželstvo skončilo, sa však dvojica stále stretáva na súde, pretože sa nevie dohodnúť na starostlivosti o svoje deti - dcéry Ellu (13) a Elsie (9).

Posledné pojednávanie však skončilo poriadnou drámou, pričom Evans podľa informácií Daily Mail nezvládla svoje emócie a zo súdnej miestnosti ju vyhodili. Za všetko mohlo jej nevhodné správanie voči Gruffuddovi a hlavne to, že si ho počas procesu fotila, čo je prísne zakázané.

Herečka mala prejsť cez miestnosť a začať si svojho exmanžela fotiť zblízka, z čoho mal byť Gruffudd v poriadnom šoku. Rovnako prekvapený zostal aj sudca, ktorý jej však povedal, aby s tým prestala a okamžite fotky vymazala. Následne ju poslal von, kde jej dôrazne vysvetľoval, že podobné správanie je neprípustné. Táto situácia je tak len poslednou kvapkou súdneho sporu, ktorý začal rozvodom a trvá už približne 3 roky.

Ioan Gruffud
Zobraziť galériu (2)
Ioan Gruffud  (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Alice EvansIoan Gruffudd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu