Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Orlando Bloom opísal drastické chudnutie, ktoré podstúpil kvôli najnovšej úlohe: Myslel som si, že zomriem!

Orlando Bloom Zobraziť galériu (3)
Orlando Bloom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britský herec Orlando Bloom (47) sa počas minulého týždňa dočkal premiéry svojho najnovšieho počinu s názvom The Cut, kde si zahral hlavnú postavu. Kvôli nej však musel prejsť pred natáčaním drastickou premenou, po ktorej bol úplne vychudnutý.

Meno hviezdneho herca, ktorý sa preslávil v svetoznámych filmových sériách Pán prsteňov a Piráti z Karibiku, sa v poslednej dobe spomínalo hlavne v súvislosti s jeho partnerkou Kary Perry. Tá totiž na seba pravidelne upozorňuje a jednou z tém bol aj jej súkromný život po boku Blooma.

Britský rodák sa však počas minulého týždňa dočkal premiéry filmu The Cut, v ktorom si zahral hlavnú úlohu. Kvôli nej však musel prejsť poriadnou premenou, pretože jeho postava si vyžadovala drastické chudnutie, pri ktorom si podľa jeho slov myslel, že zomrie. 

„Bol som veľmi hladný. Posledné 3 týždne pred natáčaním v Londýne som jedol len tuniaka a uhorku. Odborník na výživu ma držal na prísnej diéte, takže na začiatku filmu som bol na mojej najnižšej váhe. Počas filmu som následne začal priberať," povedal herec pre magazín People

Za svoj výkon vo filme si vyslúžil pozitívne reakcie, avšak tá najemotívnejšia prišla od jeho spomínanej partnerky, ktorú mala premiéra dojať k slzám. „Veľmi sa jej to dotklo. Vedela, čo ma to stálo. V jednu chvíľu som si myslel, že zomriem," doplnil Bloom.

Katy Perry, Orlando Bloom
Zobraziť galériu (3)
Katy Perry, Orlando Bloom  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Orlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu