Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Známa herečka sa vydáva: DETAILY svadby so sexi blondínkou!

Ramona Agruma a Rebel Wilson spečatia svoju lásku svadbou. Zobraziť galériu (2)
Ramona Agruma a Rebel Wilson spečatia svoju lásku svadbou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zazvonia im svadobné zvony! Slávnu herečku Rebel Wilson (44) čaká tento mesiac výnimočný životný krok. Ako informujú zahraničné médiá, so svojou milovanou partnerkou Ramonou Agruma (40) totiž v týchto dňoch plánujú spečatiť svoju lásku svadbou.

Galéria: Rebel Wilson

Nový životný štýl a schudnutá postava neboli jedinými zmenami, ktorými si v uplynulých rokoch herečka Rebel Wilson prešla. Blondínka, pre ktorú boli typické jej kilá navyše, totiž v lete 2022 šokovala verejnosť priznaním, že miluje inú ženu. Keďže do vtedy randila len s mužmi, pre mnohých to bolo veľké prekvapenie. 

A veru, vzťah so sympatickou blondínkou menom Ramona Agruma časom naberal na vážnosti. Dvojica sa začiatkom roka 2023 zasnúbila a spoločne tiež vychovávajú herečkinu dcérku Royce Lillian, ktorú jej porodila náhradná matka. 

Ako aktuálne informuje Daily Mail, dvojica má už tento mesiac svadbu. Na svoj veľký deň si vybrali romantickú destináciu - Sardíniu. Hoci plánovali svadbu až na rok 2025, rozhodli sa, pre skorší termín. „Rebel už viac nechce čakať. Ramonu veľmi miluje,” uviedol zdroj z ich okolia. „Bude to malý elegantný obrad s blízkymi priateľmi a rodinou,” dodal. Keďže Rebel sa ochotne delí o svoje súkromie aj s fanúšikmi, je možné, že fotky zo svojho veľkého dňa zverejní aj na sociálnej sieti Instagram. Uvidíme...

Ramona Agruma a Rebel Wilson
Zobraziť galériu (2)
Ramona Agruma a Rebel Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rebel WilsonRamona Agruma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu