Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Slávna herečka lieta v problémoch: Postaví sa pred súd… Čelí žalobe bývalých kolegov!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Austrálska herečka Rebel Wilson (44) čelí v týchto dňoch vážnym problémom. Viacerí jej bývalí kolegovia ju totiž ženú pred súd za to, že ich mala verejne ohovárať. Podľa jej slov mali spreneveriť finančné prostriedky a rovnako malo byť problémové aj ich správanie počas natáčania.

Rebel Wilson začiatkom tohto roka rozprúdila vášne po tom, čo vo svojej knihe Rebel Rising uviedla viacero šokujúcich tvrdení. Najviac však zarezonovali jej slová o jej kolegovi Sachovi Baronovi Cohenovi, ktoré obvinila z viacerých vecí.

Pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila video, v ktorom obvinila producentov filmu The Deb z toho, že spreneverili peniaze z filmu a rovnako sa mali nevhodne správať počas natáčania.

Tieto slová ju však dostali do problémov a trojica producentov Amanda Ghost, Gregor Cameron a Vince Holden ju zažalovala. Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu Page Six, sú jej tvrdenia obyčajné lži.

Týmto sa snaží o to, aby sme splnili jej nezmyselné požiadavky. Šíri o nás lži bez ohľadu na to, akú škodu nám jej slová spôsobia. Tvári sa ako zástankyňa umelkýň a že chce bojovať proti znevažovaniu vo filmovom priemysle, avšak pravdou je, že je tyranka, ktorá nikdy nebrala ohľady na záujmy iných a bojovala len za seba,“ uviedol právny zástupca v súdnom spise.

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (2)
Rebel Wilson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu