Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Známy herecký pár prekvapil fanúšikov: Po roku vzťahu sa zasnúbili!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

BENÁTKY - Známy herecký pár Justin Theroux (53) a Nicole Brydon Bloom (30) si v posledných dňoch užívali Medzinárodný filmový festival v Benátkach plnými dúškami. Okrem toho však využili svoj pobyt v Taliansku na to, aby po roku posunuli svoj vzťah a podľa najnovších informácií sa zasnúbili.

Známy herec sa okrem svojej kariéry preslávil aj vďaka svojmu manželstvu so svetoznámou kolegyňou Jennifer Aniston. To však vydržalo len 2 roky a momentálne žiari šťastím po boku o 23 rokov mladšej partnerky Nicole Brydon Bloom.

Dvojica sa v týchto dňoch tak, ako množstvo slávnych mien, objavila v Taliansku, kde prebieha Medzinárodný filmový festival v Benátkach. Tam však vzbudili obrovské debaty, pretože Bloom sa objavila s obrovským prsteňom na jej ruke a mnohí tak začali špekulovať, či sa po roku vzťahu dvojica zasnúbila.

Tieto reči napokon potvrdil magazín People, podľa ktorého skutočne Theroux požiadal svoju priateľku o ruku. Stať sa tak malo práve počas ich návštevy Talianska a dvojica zrejme už čoskoro začne chystať svadbu.

Justin Theroux, Nicole Brydon Bloom
Zobraziť galériu (2)
Justin Theroux, Nicole Brydon Bloom  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Justin Theroux
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu