Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Rozprávková SVADBA hviezdy Gossip Girl: Zobral si KOLEGYŇU... Bola z nej NÁDHERNÁ NEVESTA!

Amy Jackson, Ed Westwick
Amy Jackson, Ed Westwick (Zdroj: SITA)

TALIANSKO - V januári obletela svet informácia o netradičných zásnubách hereckej dvojice Eda Weswicka (36) a Amy Jackson (31). Prominentný pár sa zasnúbil na lyžovačke vo Švajčiarsku. No a už sú z nich aj manželia. Rozprávková svadba sa konala tento víkend... A nevesta bola nádherná!

Zasnúbili sa v januári na lyžovačke vo švajčiarskom meste Gstaad a svoje áno si povedali vo vedľajšom štáte... V Taliansku. Reč je o hercovi Edovi Weswickovi, ktorý je slovenským divákom známy predovšetkým zo seriálu Gossip Girl, a herečke Amy Jackson. 

Podľa záberov, ktoré dvojica zverejnila na sociálnej sieti Instagram, svadba sa konala tento víkend v zámočku na juhu Talianska a bola naozaj rozprávková. Na fotkách vidno záplavu bielych kvetov, aj biely koberec. A blankitne čisté prostredie už len vyzdvihlo krásu manželského páru.

Nevesta mala oblečené jednoduché biele šaty s dlhým závojom zdobeným krajkou a ženích si k čiernym nohaviciam obliekol biele sako a košeľu, ktorú ozdobil čiernym motýlikom. Pozrite, ako to mladomanželom spolu pristane! 

Viac o téme: Gossip GirlEd WestwickAmy Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu