Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Slovák napísal hviezdnemu Macklemorovi: Raper odpísal... O zatknutej fanúšičke vraj vie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Minulý týždeň sa v bratislavských Vajnoroch konal koncert rapera Macklemorea. Na pódium si zavolal dievča z davu, ktoré si s ním zaspievalo. Krásny moment však zakončil zásah polície a žena putovala za mreže. Jeden z fanúšikov o tom napísal samotnej hviezde. Aha, ako reagovala!

Minulý týždeň Slovensko a celý svet obletela informácia o Slovenke, ktorá zabudla, že je v pátraní. Užívala si festival v bratislavských Vajnoroch a neodmietla ani pozvanie od rapera Macklemorea, ktorý ju zavolal na pódium. Bol na ňu všakl vydaný príklad na dodanie do výkonu trestu, ktorému sa dlho vyhýbala. No jeden z divákov ženu na pódiu spoznal a zavolal políciu.

Slovák napísal hviezdnemu Macklemorovi:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

A tak len čo zišla z pódia, skončila v rukách mužov zákona. Informácia o zatknutí fanúšičky sa dostala aj priamo k hviezdnemu Macklemorovi. Používateľ Redditu ho kontaktoval prostredníctvom sociálnej siete Instagram a raper mu aj odpísal. „Vedel si, že dievča, ktoré si si vybral z davu a spieval si s ňou na koncerte na Slovensku, zatkli 2 minúty po tom, čo zišla z pódia?“ pýtal sa Slovák v súkromnej správe. 

„Viem, čo urobila. Šialené,“ odpísal mu raper. Slovák mu ďalej v správe objasnil celú situáciu, aj to, že niekto z divákov ženu na pódiu spoznal a privolal políciu. A raper celú vyhrotenú situáciu zobral s nadhľadom. Aj v tom zlom našiel pozitívum: „Aspoň odišla vo veľkom štýle,“ zareagovala hviezda. 

Slovák napísal hviezdnemu Macklemorovi:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reddit/Sebastian2203)

Viac o téme: Macklemore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu