Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

TRAGÉDIA na koncerte: KOLAPS slávneho rapera (†53)... Nepomohla ani resuscitácia na javisku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

HAMDEN - Hudobný svet obletela mimoriadne smutná správa. Slávny americký raper Fatman Scoop (†53) v piatok skolaboval počas svojho vystúpenia na koncerte v Connecticute. Aj napriek resuscitácii priamo na javisku a rýchlemu prevozu do nemocnice hudobník zomrel.

Hudobník vystupoval ako hlavný headliner na piatkovom koncerte Green & Gold Party v americkom meste Hamden v Connecticute. Počas vystúpenia však náhle skolaboval. Stalo sa to za pultom DJa, mimo zorného uhla fanúšikov. Ako informuje New York Post, k raperovi okamžite pribehli lekári, ktorí ho začali resuscitovať priamo na javisku. Po prevoze do nemocnice však zomrel. 

Sociálne siete okamžite obleteli zábery z osudných chvíľ, ktoré zachytávajú jedného z účinkujúcich, ktorý fanúšikov počas zásahu záchranárov vyzýva k spoločnej modlitbe, ktorú sám viedol. Ako informuje Daily Mail, príčina úmrtia 53-ročného muža zatiaľ nie je známa. 

Fatman Scoop sa preslávil v 90. rokoch piesňou Be Faithful, ktorá má milióny zhliadnutí. Na svojom konte má však spolupráce s mnohými slávnymi menami, ako Missy Elliott, Mariah Carey, Timbaland & Magoo, Nick Cannon či Skrillex. 

 

Viac o téme: Fatman Scoop
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu