Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Láska hviezdneho páru príliš dlho nevydržala: Rozchod po pár mesiacoch!

Zobraziť galériu (2)

LONDÝN - Počas víkendu sa fanúšikovia speváčky Sabriny Carpenter (25) a herca Barryho Keoghana (31) dozvedeli smutné správy. Zahraničné médiá priniesli informácie o tom, že ich vzťah sa rozpadol a hlavným dôvodom mal byť bujarý život írskeho umelca.

Začiatkom roka potvrdili Barry Keoghan a Sabrina Carpenter to, o čom sa špekulovalo už pár mesiacov. Dvojica sa totiž objavila po prvýkrát v spoločnosti, čím dali rečiam o ich začínajúcom vzťahu za pravdu.

 V posledných týždňoch sa však naopak začalo hovoriť o tom, že slávny pár musí už po pár mesiacoch riešiť vážnu krízu. Počas víkendu však britský The Sun prišiel s informáciou, že vzťah je minulosťou.

„Keď sa Barry opije, tak sa správa ako idiot a Sabrina z toho bola stále viac frustrovaná. Vždy mal rád párty a ona už bola unavená z jeho správania. Sabrine sa momentálne darí a chystá sa na turné, ktoré začína už budúci mesiac," uviedol zdroj. 

Následne však magazín People informoval, že dvojica neberie svoj vzťah až tak vážne a viackrát sa už rozišli a dali dokopy. Ich vzťah začal niekedy koncom minulého roka a momentálne to vyzerá tak, že sa rozpadol poriadne rýchlo. Ani jeden z dvojice však na tieto správy nereagoval a tak si fanúšikovia na to, ako to medzi nimi dopadne, budú musieť ešte počkať. 

Sabrina Carpenter
Zobraziť galériu (2)
Sabrina Carpenter  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Barry KeoghanSabrina Carpenter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu