Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Pikantné ODHALENIE slávnej speváčky: Nezbedný vietor… Ukázala CELÝ ZADOK!

Robert Pattinson, Suki Waterhouse Zobraziť galériu (3)
Robert Pattinson, Suki Waterhouse (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská modelka a herečka Suki Waterhouse (32), ktorá je partnerkou hviezdneho herca Roberta Pattinsona (38), sa v marci stala po prvýkrát matkou. Aktuálne ju paparazzi nafotili v uliciach Londýna na prechádzke so svojim bábätkom a sestrou Maddi. A došlo aj na pikantné odhalenie. Zafúkal nezbedný vietor a… Speváčka ukázala celý zadok!

Britská speváčka Suki Waterhouse prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Minulý rok sa začalo špekulovať o tom, že sa zasnúbila s hercom Robertom Pattinsonom, s ktorým tvorí pár od roku 2018. A v apríli tohto roka dvojica privítala ich prvého spoločného potomka. Jeho pohlavie a meno si však doteraz nechávajú pre seba.

Čerstvú mamičku v týchto dňoch nafotili paparazzi v uliciach Londýna. Speváčka bola na prechádzke s bábätkom a mladšou sestrou Maddi. Oblečená však vzhľadom na počasie nebola najvhodnejšie... Nahodená bola v sexi minisukni, ktorá pri zafúkaní jemného vánku lietala všetkými smermi. Až tak, že v jednom momente bol blondínke vidno celý zadok. Veď pozrite sami! 

Pikantné ODHALENIE slávnej speváčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Suki Waterhouse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu