Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Slávna speváčka žiari šťastím: Po prvýkrát sa stala matkou!

Ella Mai Zobraziť galériu (2)
Ella Mai (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Slávna britská speváčka Ella Mai (29) prežíva krásne chvíle. Len počas júna ukázala hudobníčka svoje tehotenské bruško a počas víkendu sa so svojím pokladom hrdo ukázala počas fotenia so svojím partnerom - basketbalistom Jayson Tatum (26), ktorý oslavoval zisk zlatej olympijskej medaily.

Ella Mai sa počas svojej kariéry zviditeľnila viacerými hitmi, ktoré majú na Youtube stovky miliónov zhliadnutí. Tým najväčším je zrejme pieseň Boo'd Up. Okrem toho sa dostala do povedomia fanúšikov aj vzťahom s hviezdnym americkým basketbalistom Jaysonom Tatumom, s ktorým sa dala dokopy v roku 2020.

Ella Mai
Zobraziť galériu (2)
Ella Mai  (Zdroj: SITA)

Dvojica však drží svoj vzťah mimo očí verejnosti a rovnako tajomná bola aj pri téme ich prvého spoločného dieťaťa. O tom sa verejnosť dozvedela až v júni, kedy speváčka po prvýkrát ukázala svoje tehotenské bruško.

Počas víkendu však prišiel ešte väčší šok. Tatum totiž oslavoval zlatú olympijskú medailu a pri fotení s celou svojou rodinou sa ukázala aj Mai, ktorá podľa viacerých zahraničných zdrojov, ako je napríklad Page Six, držala v rukách ich prvé spoločné dieťa. Video, na ktorom drží svojho potomka, sa okamžite začalo šíriť sociálnymi sieťami a mnohí tak hviezdnemu páru začali gratulovať. Ani jeden z nich sa však k tomu nevyjadril a je otázne, či tak vôbec urobia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu