Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Hviezda ZADLŽENÁ až po uši: Podstúpila ĎALŠIU plastiku... Sudkyňa na ňu vydala ZATYKAČ!

Katie Price Zobraziť galériu (3)
Katie Price (Zdroj: Profimedia)

ANKARA - Britskej modelke Katie Price (46) sa závislosť od plastických operácií začína vymykať kontrole. Aktuálne sa tmavovláska nachádza v bankrote, no napriek tomu podstúpila ďalší zákrok v Turecku za 10 tisíc libier. Sudkyňa na ňu vydala zatykač!

Galéria: Katie Price a jej premeny

Glamour modelka Katie Price, ktorú verejnosť poznal aj pod pseudonymom Jordan, sa ocitla na samom dne. Je zadlžená až po uši... Jej dlhy sa vyšplhali na 3,2 miliónov libier, čo je v prepočte viac ako 3,7 miliónov eur. Aktuálne sa nachádza v bankrote. No napriek tomu sa nemieni uskromniť.

Práve naopak - vycestovala do Turecka, kde podstúpila ďalší zákrok. Konkrétne lifting tváre, ktorý je už jej šiestnym. Operácia ju stála 10 tisíc libier a zmeškala kvôli nej pojednávanie na konkurznom súde. Súdkyňa Catherine Burton tak na ňu vydala zatykať a momentálne hrozí, že po prílete do rodnej krajiny poputuje rovno do väzenia. 

Hviezda ZADLŽENÁ až po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Že Katie má závislosť od plastickej chirurgie, v minulosti potvrdila jej mama Amy. „Nechcela som, aby podstúpila nejaké operácie, tak som ich niekoľko zrušila. Potom sa naučila, že mi to nemá hovoriť. Myslím, že je to telesná dysmorfická porucha a podľa mňa je to s jej tetovaniami rovnaké. podľa mňa sú jej prsia smiešne, keď sa ma na to pýtate,“ vyjadrila sa modelkina mama. 

Katie Price po poslednom liftingu
Zobraziť galériu (3)
Katie Price po poslednom liftingu  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu