Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Známy spevák bol na pokraji smrti: Pri dopravnej nehode utrpel hrôzostrašné zranenia!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americký spevák Brandon Casey (48), ktorý sa preslávil v hudobnej skupine Jagged Edge, prežil hrôzostrašnú dopravnú nehodu. Na sociálnych sieťach napísal, že utrpel niekoľko vážnych zranení a že je obrovským šťastím, že je ešte nažive.

Brandon Casey sa preslávil hlavne vďaka pôsobeniu v kapele Jagged Edge. Tá má na svojom konte množstvo hitov, ktoré majú na Youtube milióny zhliadnutí. Medzi ich najznámejšie piesne patria Walked Outta Heaven, I Gotta Be či Promise.

Casey však aktuálne musí riešiť vážne následky dopravnej nehody, ktorej bol účastníkom. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž informoval o tom, že utrpel niekoľko vážnych zranení a že takmer prišiel o život. 

„Viem, že ľudia chcú vedieť, čo sa mi presne stalo. Mám zlomeniny v oblasti krku, 5 zlomených rebier, prasknutú lebku a bolí ma celé telo," šokoval fanúšikov hudobník. V ďalšom príspevku ukázal aj zábery svojho auta, z ktorých behá mráz po chrbte. „Mohol som a pravdepodobne som aj mal zomrieť. Boh ma našťastie zachránil," uviedol Casey.

Viac o téme: Brandon Casey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu