Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Nová vosková figurína slávnej Sinéad O’Connor (†56): Ľudia sú ZHROZENÍ… Vyzerá ako Putin!

Sinéad O´Connor Zobraziť galériu (2)
Sinéad O´Connor (Zdroj: SITA)

DUBLIN - V piatok uplynul presne rok od úmrtia legendárnej Sinéad O’Connor (†56). Na smutné výročie v jej rodnom Dubline odhalili speváčkinu novú voskovú figurínu. A ľudia zostali zhrození... Vyzerá vraj ako Putin!

Voskovú figurínu vystavili pri príležitosti smutného výročia v Národnom múzeu voskových figurín v írskom Dubline. No okamžite sa stala terčom kritiky. Fanúšikovia si myslia, že namiesto vyjadrenia úcty, urazili jej pamiatku.

Prvým dôvodom bolo samotné umiestnenie figuríny legendárnej speváčky. Tú postavili hneď vedľa filmových postáv Qui-Gona Jinna a Dartha Vadera zo Stars Wars. No a nepozdáva sa im ani jej výzor. Vraj to vyzerá, akoby našli starú figurínu v kontajneri a povedali si: "Táto bude stačiť!"

Múzeum podľa RTE však uviedlo, že figurína bola vytvorená umelkyňou PJ Heraghty a zachytáva jej podstate a ducha. Čitatelia Daily Mailu majú však iný nýzor. „Vyzerá ako mimozemšťan. Rozhodne nie ako Sinéad O'Connor,“ vyjadril sa jeden z nich. Figurína podľa ďalšieho vyzerá lacno a uráža speváčkinu krásu. No a iný ešte viac pritvrdil. „Vyzerá ako Putin. Otrasné,“ vyjadril sa ďalší. Veď pozrite sami! 

Nová vosková figurína slávnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sinéad O’Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu