Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Dánska kráľovná zažila poriadny šok: V dave do nej vrazil skúter… Skončila vo veľkých bolestiach!

Kráľovná Mary Zobraziť galériu (2)
Kráľovná Mary (Zdroj: SITA)

NUUK - Dánska kráľovná Mary (52) zažila počas návštevy Grónska poriadne nepríjemný moment. Počas toho, ako zdravila ľudí, do nej totiž vrazil elektrický skúter, ktorý ju nepríjemne zranil a podľa svedkov skončila vo veľkých bolestiach.

Kráľovná Mary sa v meste Nuuk objavila spolu so svojimi najmladšími potomkami - princom Vincentom a princeznou Josephine. Počas týždňa však zažili pri stretnutí s ľuďmi poriadnu drámu.

Frederik X., kráľovná Mary
Zobraziť galériu (2)
Frederik X., kráľovná Mary  (Zdroj: SITA)

Davom sa totiž smerom k členom rodiny blížil elektrický skúter, ktorý napokon vrazil do kráľovnej. Tá skončila viditeľne otrasená a podľa ľudí, ktorí boli priamo na mieste, mala po náraze pomerne veľké bolesti.

„Videl som, že ju to muselo veľmi bolieť. Bolo vidieť, že mala slzy v očiach. V takej rýchlosti to muselo bolieť. Polícia okamžite zasiahla a odviedla ju odtiaľ." uviedol svedok pre Sky News Australia. 

K celej situácii sa napokon vyjadrila aj kráľovská rodina, ktorá oznámila, že Mary môže pokračovať v návšteve a že neutrpela vážne zranenia. Starší muž, ktorý riadil skúter, podľa Daily Mail uviedol, že chcel ku kráľovnej natiahnuť ruku, avšak nechtiac stlačil plyn. Z celej situácie bol napokon otrasený viac, než samotná Mary a polícia vyhodnotila incident ako nešťastnú náhodu. 

Viac o téme: Kráľovná Mary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu