Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Záhadná smrť mladého herca: Mal len 30 rokov… Doktori si jeho úmrtie nevedia vysvetliť!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Na konci minulého týždňa šokovala fanúšikov správa o smrti známeho herca Mikea Heslina. Tragickú informáciu potvrdil jeho manžel Scotty, ktorý na sociálnych sieťach napísal, že zomrel kvôli problémom so srdcom, ktoré si však doktori nevedia vysvetliť.

Mike Heslin sa v posledných rokoch objavil vo viacerých úspešných počinoch. Tým najznámejším je zrejme seriál Special Ops: Lioness, kde sa objavili viaceré slávne mená, ako sú napríklad Nicole Kidman či Zoe Saldana.

Počas minulého týždňa však jeho manžel Scotty na sociálnej sieti Instagram šokoval správou, že Heslin zomrel. Podľa jeho slov sa mu stali osudné problémy so srdcom, ktoré si však doktori nevedeli vysvetliť. 

„2. júla môj manžel, najlepší priateľ a moja spriaznená duša Mike Heslin zomrel po nečakaných problémoch so srdcom, s ktorými bojoval týždeň v nemocnici. Michael bol mladý, úplne zdravý a doktori nemajú vysvetlenie na to, čo sa stalo," napísal Scotty. „Životom prechádzal s obrovskou ľahkosťou a sebadôverou a každému pomáhal stať sa lepšou verziou samého seba. Nezáležalo na tom, aká náročná bola situácia, s Mikeom vedľa seba sme vedeli, že zvládneme všetko," doplnil jeho manžel. 

Viac o téme: Mike Heslin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu