Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Slávna herečka čelí nechutnej kritike: Bojuje s vážnou chorobou… Fanúšikovia ju obviňujú, že si ju vymyslela!

Selma Blair Zobraziť galériu (2)
Selma Blair (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna americká herečka Selma Blair (52) už niekoľko rokov bojuje so sklerózou multiplex. V poslednej dobe sa však stala terčom nechutných komentárov fanúšikov, ktorí ju obviňujú z toho, že svoju chorobu len predstiera.

Americká herečka už niekoľko rokov bojuje so sklerózou multiplex, ktorá jej znepríjemňuje každodenné fungovanie. Aj napriek tomu, že začiatkom roka informovala, že je v remisii, tak stále trpí bolesťami.

Veľký rozruch spôsobila jej prítomnosť na módnej prehliadke značky Jean Paul Gaultier. Po nej sa totiž dostala pod obrovskú paľbu kritiky a fanúšikovia ju dokonca začali obviňovať z toho, že si chorobu vymyslela.

„Moja sestra bojuje s rovnakou chorobou a nikdy by nebola schopná robiť veci ako ona," napísal jeden z čitateľov Daily Mail„Ja to poviem. Skleróza multiplex je progresívne ochorenie a ona je viac aktívna, ako bola v roku 2018. Vzbudzuje to množstvo otázok," doplnil ďalší. „Tú chorobu si vymyslela, keď ju jedného dňa vyhodili z lietadla, lebo rozprávala hlúposti. Následne sa objavila táto choroba. Nemám k nej žiadny rešpekt," uviedol ďalší komentujúci. 

Selma Blair
Zobraziť galériu (2)
Selma Blair  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Selma Blair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu