Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Otec Meghan Markle prehovoril o ich zlých vzťahoch: Svojej dcére poriadne naložil!

Meghan Markle Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vzťahy Meghan Markle a jej otca Thomasa (79) sú v posledných rokoch veľmi zlé. K zmiereniu však zdá sa len tak ľahko nedôjde, keďže Thomas v najnovšom rozhovore naložil nielen svojej dcére, ale aj jej manželovi - princovi Harrymu.

Vzťah Meghan a jej otca bol dlhé roky výborný. Všetko sa však zmenilo tesne pred jej svadbou v roku 2018, kedy sa v britských médiách objavili fotografie slávnej dvojice, ktoré im mal podľa nich predať práve Thomas Markle. Ten však tieto obvinenia popiera a s dcérou sa takmer úplne odcudzil.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Ich vzťahy sa však zdá sa tak skoro nezlepšia. Pred blížiacimi sa 80-tymi narodeninami totiž poskytol rozhovor denníku Daily Mail, v ktorom si želal, aby ho jeho dcéra počas jubilea kontaktovala. Zároveň však uviedol, že si je vedomý toho, že sa tak nestane. Rovnako nezabudol svojej dcére a jej manželovi vytknúť ich správanie, ktoré bolo podľa neho oveľa horšie, ako čokoľvek z toho, čo spravil on. 

„Keď sa pozriete na to, čo Harry a Meghan urobili, ako napríklad obvinili kráľovskú rodinu z rasizmu, tak je to oveľa horšie, než čokoľvek, čo som spravil ja. Nechcem ľútosť a nechcem, aby toto obdobie definovalo môj život," uviedol Thomas.

„Prežil som dobrý život a som hrdý na to, čo som dosiahol. Všetko to zatienili veci, ktoré sa stali v posledných 6-tich rokoch. Keď začala dráma ohľadom Meghan a Harryho, tak som mal po 70-tke a neuvedomil som si, aký zraniteľný som už v tej dobe bol," doplnil otec Meghan.

Otec Meghan Markle prehovoril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Meghan MarkleThomas Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu