Piatok28. jún 2024, meniny má Beáta, zajtra Peter, Pavol, Petra

ZÁHADA domu legendárnej Marilyn Monroe (†36): Hviezda vraj STRAŠÍ svoju dvojníčku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: MGM)

LOS ANGELES - V sobotu 1. júna by legendárna Marilyn Monroe oslávila 98. narodeniny. Jej život však skončil predčasne vo veku 36 rokov. No zdá sa, že jej duša stále nenašla pokoj a chodí sa občas pripomínať. Aspoň to tvrdí jej dvojníčka Jasmine Chiswell (30), ktorá žije v herečkinom dome. Vraj v ňom straší!

Škótka Jasmine Chiswell sa niekoľko posledných rokov živí ako profesionálna dvojníčka legendárnej Marilyn Monroe. Plavovláska vyniká tým, že sa na ňu nápadne podobá. Svoj život doslova zasvätila hollywoodskej kráske, dokonca sa pred pár rokmi s manželom presťahovala do Los Angeles, dokonca do rovnakého domu, v ktorom hviezda žila s Joeom DiMaggiom. 

Hollywoodske sídlo neďaleko parku Runyon Canyon však falošnej Marilyn dáva zabrať - podľa jej slov v ňom straší. „Stalo sa nám tu toľko divných vecí,“ prezradila v relácii This Morning, kde v minulosti bola pozvaná. „Môj manžel a ja sme to skúšali rozlúštiť, kopa ľudí tu zažíva veci, ktoré sa skrátka nedajú vysvetliť,“ uviedla.

„Ľudia majú pocit, akoby ich niekto objímal, počuli sme nejaké divné hlasy, každú noc počúvame kroky, stáva sa to v jednom kuse,“ opísala nevysvetlitelné javy. Vraj sa s manželom snažili zvuky logicky vysvetliť a jazdili na rôznych autách, aby zistili, ako znejú zvuky z cesty, pátrali po zvieratách, ale na nič neprišli. Rozhodli sa preto osloviť médium, ktoré komunikuje s duchmi. 

„Ani jeden z nás si nie je istý. Pozvali sme si médium, ktoré verí, že je to ona a Joe a možno jeden ďalší duch, ktorý nás rád hnevá,“ uviedla v relácii Jasmine s tým, že rodinku údajne straší Marilyn Monroe a jej niekdajší partner Joe DiMaggio. Tí tvorili pár medzi rokmi 1952 a1955 a hoci manželmi boli len rok, pre hviezdneho bejzbalistu bola blondínka životnou láskou. Na smrteľnej posteli v roku 1999 si vraj povzdychol: „Konečne uvidím Marilyn...“

Marilyn Monroe a Joe DiMaggio v roku 1954
Zobraziť galériu (2)
Marilyn Monroe a Joe DiMaggio v roku 1954  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Marilyn Monroe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu